sevgilin icin en guzel sozler
sevgiliye sozler
sevgiliye mesajlar
Okyanuslarda buyuttum sevgimi ruyalarımda hep sen vardın
Yureğin sıkışır, nefesin daralır, gozunden yağmur yaşlar boşalır; yanarsın sonmek bilmez, kovalarsın gitmek bilmez, bu aşka gucun yetmez sende ağlarsın
Korkma sakın gecelerden yıldız gibi parlayacağım; uzaklarda yalnızım sanma nefes gibi icinde, golgen gibi peşinde, kan gibi canındayım
Yeşili severim ama gozlerinin rengini sevdiğim kadar değil, guneşi severim ama guluşunu sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gulmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil
Ne kadar tatlı bakıyorsun gozlerinin icine şeker mi sakladın
Gozlerim guneşi gormedi senden sonra hasretin ateşi sonmedi senden sonra
Baksaydın gorebilirdin, her şey gozlerimdeydi gozlerimde bir damla yaş vardı ağlayamadım; o bir damlada sen vardın anlayamadın…
Sen bazen dudağımdaki gulucuk, bazen yureğimdeki ateş bazen gozumden akan yaşsın ama her zaman kucuk kalbimde en buyuk parcamsın
Guneş mi doğdu yoksa sen mi gulumsedin?
Seni tanıdım ve tum dualarım kabul oldu
Gozlerinin icine bakmak sevgi dolu bir aşk filmini seyretmek gibi
Yaşamaksa seni sevmek ben hic olmeyeceğim
sevgiliye sozler
sevgiliye mesajlar
Okyanuslarda buyuttum sevgimi ruyalarımda hep sen vardın
Yureğin sıkışır, nefesin daralır, gozunden yağmur yaşlar boşalır; yanarsın sonmek bilmez, kovalarsın gitmek bilmez, bu aşka gucun yetmez sende ağlarsın
Korkma sakın gecelerden yıldız gibi parlayacağım; uzaklarda yalnızım sanma nefes gibi icinde, golgen gibi peşinde, kan gibi canındayım
Yeşili severim ama gozlerinin rengini sevdiğim kadar değil, guneşi severim ama guluşunu sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gulmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil
Ne kadar tatlı bakıyorsun gozlerinin icine şeker mi sakladın
Gozlerim guneşi gormedi senden sonra hasretin ateşi sonmedi senden sonra
Baksaydın gorebilirdin, her şey gozlerimdeydi gozlerimde bir damla yaş vardı ağlayamadım; o bir damlada sen vardın anlayamadın…
Sen bazen dudağımdaki gulucuk, bazen yureğimdeki ateş bazen gozumden akan yaşsın ama her zaman kucuk kalbimde en buyuk parcamsın
Guneş mi doğdu yoksa sen mi gulumsedin?
Seni tanıdım ve tum dualarım kabul oldu
Gozlerinin icine bakmak sevgi dolu bir aşk filmini seyretmek gibi
Yaşamaksa seni sevmek ben hic olmeyeceğim