Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgiliniz İçin Harika Mesajlar

Sevgiliniz İçin Harika Mesajlar
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sevgiliniz İçin Harika Mesajlar 2019 sevgiliye en güzel mesajlar, sevgiliye günaydın mesajları, günaydın mesajları Sevgili melekler, sevgilinizi sabahları en güzel cümlelerle kaldırmak, ona sabahın birincil ışıklarıyla birlikte ilk siz günaydın çağrıda bulunmak istiyorsanız, şu anda paylaşacağımız günaydın mesajları işinize yarayacaktır 9554 9554 sevgilinizicinharikamesajlar20195c5556972502csevgilinizicinharikamesajlar20195c5556972502c 1200 1600 gunaydinjpg9554 Sevgiliniz İçin Harika Mesajlar 2019 gunaydinjpg9554 Sevgiliniz İçin Harika Mesajlar 2019 » Günaydın Sevgililerin En Güzeli Günaydın Günümün Güneşi Günaydın Kalbimi Esir Bölge Sevgili Günaydın Düşlerimin Kaynağı Günaydın Sevincim Ve KederimGünaydın Bebeğim » Bugünde Her Zamnki Gibi Muhtacım Sana Hayatıma Renk Katan,Her Gece Sabahı Fana Özleten Biricik Aşkım Günaydınnnn » Günün Kültürlü Olsun , Dilerim Oysa Yüreğine Gülün Gölgesi Düşmesin Ve Sen, Yüzünde Gülüşlerin En Güzeli Ile Bak Geleceğe » Her Gune Senın Askınla Baslamak Senin Sevgınle Uyanmak Cok Guzel Seni Cooook Seviorum Askitomm » Kelimelerin Anlamını Çoktan Yitirdiği Bir Zamandayım Hayatımda Anlamını Yitirmeyen Tek Şey Sana Duyduğum Sevgidir Günaydin Aşkim Seni Çok Seviyorum Günler Bukadar Güzelse Sebebi Sensin Günaydın Aşkımmmmmm » Dünyanın En Talı En Hoş insanına ve böyle hoş bir insan sahip olduğum için fazla şanslıyım seni seviyorum Biricik Askim Kocaman GÜNAYDIN » Gecem iyi Olurdu Kollarında Uyusaydım , Günüm Açık Fikirli Olurdu Kollarında uyansaydım CANIMMMGÜNAYDIN » Senin Yanında Tez Geçti Saatler Sensiz Vermek Bilmedi Günler Anladımki Sen Hayatımın Bir Parçası Gönlümün Yarısısın Günaydın Aşkım » GUNAYDIN!!! Ne değin yakışıyor bu söz sabahlara, Hiç kafa yordun mu anlamına, Bütün içtenliğiyle süslü tazelik, Kadere bulaşmamış bebek saflığında bir çekicilik, Ne merhabanın soğukluğu, ne elvedanın burukluğu hiç biri dokunamaz ona, Acilen gönülden kalbe seslenen bir duyguyla GUNAYDIN!!! » Günaydın; benim harap gönlümün sultanı, Günaydın; arkadaş bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın » Günaydın ömrümün en hoş baharı ; busabahta seni kaLbimin en derinLerinde hissederek actım gözLErimiöyle güzel uyuyorsunki dağıLmış sacLarın ve dinLenmiş yumuşacık ciLdinLe daha bi günahsız ve bebek gibisinsevgilinizicinharikamesajlar20195c555697472bbalt Eğer bir gün sevmek istersen önce kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Lakin beni; beni sever gibi yok kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni böylece sevdim Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar fazla seviyorum oysa Eğer seni nasıl ve ne dek sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi açıklama yapmak için kelimeler bulamıyorum Ama bir şeyi bil fakat seni çok seviyorum? Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmişim dedi usulcacık Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek Gam yemezdim sevgilim aşkın ile ölürsem, yeniden seni severdim şu dünyaya gelirsem, eğer gözlerinde başka bir düş görürsem, ben o zaman sevgilim ben o zaman öLüRüM Gece bir başka giyer siyahini, ıyldızlar daha bir sönük olur ve yaşam daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını Muuckk!!! Genişletmek için tıkla  

858,509Konular
982,874Mesajlar
30,656Kullanıcılar
eski1dostSon üye
Üst Alt