Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilisi İmge'ye Türk Kahvesi Yapan Ebrar Karakurt 'Sanki Beni İstemeye Gelecekler' Diyerek Herkesi Güldürdü!

Sevgilisi İmge'ye Türk Kahvesi Yapan Ebrar Karakurt 'Sanki Beni İstemeye Gelecekler' Diyerek Herkesi Güldürdü!
0
60

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-9bcbd7aeb220560ea8612f9df25c1aa125e8b367.jpg

İtalya'da ter döken milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, sevgilisi İmge'ye bol köpüklü Türk kahvesi yaparken 'Sanki beni istemeye gelecekler' diyerek herkesi güldürdü. O anları da sevgilisi İmge Instagram hesabından paylaştı!

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, kariyerine İtalya'da devam ediyor bildiğiniz üzere.

Kız arkadaşı İmge ile birlikte orada yaşayan Ebrar Karakurt, çoğu zaman yaptığı Instagram paylaşımlarıyla da herkesi güldürüyor.

Birlikte eğlenceli anlarını paylaşan çift, sürekli de gündem oluyor haliyle!

İşte son olarak yine bunlardan birine imza atmışlar...

İtalya'daki evinde Türk kahvesi yapan Ebrar Karakurt "Sanki beni istemeye gelecekler" deyince, olanlar olmuş!

Peki, Ebrar'ın tezgahının alçaklığına ne diyorsunuz? ????

Şirinler köyünde gibi sanki! ????

Görür müyüz bi' isteme olayı acaba? ????

Ne diyorsunuz?

Similar threads

Şu sıralar sevgilisiyle birlikte İtalya'da olan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla epey gündem yaratan milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt yaptığı yorumla çok konuşuldu! Sevgilisi İmge'nin paylaştığı derin dekolteli fotoğrafının altına 'Öldürdün artık nabzımı yoklama.' yazan Ebrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt sosyal medya paylaşımları ve kişisel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan milli voleybolcunun sevgilisi İmge ile fotoğrafları da hayranları tarafından beğenilerek takip ediliyor. İlişkisi ile bir süre gündemden düşmeyen Karakurt dün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Ebrar Karakurt ile sevgilisi İmge geçtiğimiz aylarda alakalarına son vermişti. O günden beri makûs iletiler aldığını söyleyen İmge, en sonunda gelen nahoş bildirisi ifşa ederek isyan etti! Bir takipçisinin attığı mesajda 'Geber inşallah! Dava etme beni ne olur. Param yok. Benim dualarım tuttu bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Geçtiğimiz haftalarda Ebrar Karakurt'tan ayrıldığı haberini duyuran İmge ilişkilerine bir şans daha vermek için barıştıklarını duyurdu. İmge bu sefer ilişkileri ile değil de yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile gündeme oturdu. Instagram hesabından paylaşımlardan bulunan İmge dekolteli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
İtalya'da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt'un özel hayatıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sevgilisiyle birlikte İtalya'da yaşayan Ebrar Karakurt'un ilişkisine nazar değdi. İmge ile olan bütün fotoğrafları silen başarılı voleybolcu, sevgilisini de takipten çıkardı. Aynı şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt