Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilisi olan bi kızı seviyorum...

Sevgilisi olan bi kızı seviyorum...
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadşalar mahallemde bi kız var onu çok çok seviyorum bi erkekle konuşmasına bile dayanamıyorum çok kıskanıyorum lakin yalnızca arkadaşız daha kötüsü sevgilisi var :'( Yapılabilicek hiçbişey olmadığınında farkındayım bu yazıyı yazmamdaki amaçta sadece birazcık içimi dökmek

Similar threads

Nasıl anlatmalyım bilmiyorum başta şunu söyleyeyim bunun fazla yanlış olduğunun elbette farkındayım Eski sevgilimin en yakın arkadaşına aşığım Nasıl oldu derseniz Eski sevgilim benim ilkimdi 14 yaşındaydım ve daha sevgili elde etmek nedir bundan bile haberim yoktu 1 sene çıktık Onun üst üste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
ARKADAŞLAR ben bi kızı seviyorum ve ona pek çok yaklaşmıştım ki sonradan bi kusur yaptım ve güvenini ayrıntılarıyla kaybettim seviyorum fakat çıktığı var çıktığı çocuk akrabam kafam çok karışık ve ne yapıcamı bilmiyorum kız benimle konuşmuyor bana asistan olurmusunuz birazcık
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Lise 1 sınıf öğrencisiyimBu sene sınıftan tanıştığım bir sürat varİlk 23 gün yalnızca ne tatlı kız gibi düşünüyordumİkinci hafta ise resmi olarak aşık olmuştumŞu an baya baya muhabbetimiz varOkulda bütün gün konuşuyoruz falanGeçtiğimiz haftasonu whatsapp baktığımda cumartesi günü sabahtan 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ilk Kez merhaba 25 takvim bir ilişkim var Yaşım 19 kız arkadaşımda 18 yaşında Anekdot : Kız arkadaşım hasta kist var vücudunda, yanımda burnu kanadığı olmuştur Sorunum şu İlişkimizin 6 ayında kız arkadaşım babasının zoruyla okuldan alındı ve mağazada işe başladı 3 ay dek mağazada çalıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Öncelikle merhaba 25 takvim bir ilişkim var Yaşım 19 kız arkadaşımda 18 yaşında Not : Kız arkadaşım hasta kist var vücudunda, yanımda burnu kanadığı olmuştur Sorunum şu İlişkimizin 6 ayında kız arkadaşım babasının zoruyla okuldan alındı ve mağazada işe başladı 3 ay dek mağazada çalıştı bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt