Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilisi var lakin Oluru var gibi

Sevgilisi var lakin Oluru var gibi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese iyi günler , iyi cumartesi'lerYakalşık 2 ay önce tanıştığım bir kız arakadaş varEn pozitif 3 bilemedin 4 gün konuşmuşluğumuz vardı yazlıkta yüz yüzeDaha sonradan telefonunu aldım konustuk konustuk ve 2 aydır da hala hergün kesintisiz mesajlaşıyoruzFakat kızın 2 senelik bir ilişkisi var (3'de olabilir)İlk başlarda pek ümitsizdim,çok agırdan satıyordu,bazen umursamaz takılıyordu desem yeridirDaha sonradan 1 hafta geçtikten sonra bol bol yakınlaştık , konuştuk Geçen sevgilisiyle tartıştılar ve sevgilisi alttan almasaydı ayrılacaklardıGerçekten çok morali bozulmuştu arkadaşın lakin ben yine de yanındaydımŞöyle diyim ; kız benden hiç birşey saklamıyor bende ondanYalan değil(bunun olmadıgına inanıyorum)2'mizde güveniyoruz birbirimizeBana kıymetli oldugumu,kafa yapılarımızın uyustugunu,her konuya ayak uydurdugumu , sevgili olsun arkadaşlıklarn olsun nasıl olacağı hakkındaki fikirlerimizin benzer oldugundan bahsediyor,hatta birkaç defa sevgilisinin olmadıgını düşünürsek benle bir ilişşki düşüneceği falan da söylemiştiBu arada sevgili diğer bir şehirde bunu da dipnot olarak yazayımŞimdi sizce ben ne yapmalıyım yani rota yavaşça dönüyor lakin bişeyler yapıp artı takmamalıyım çok can sıkıntısı yapıyorum kendime bu olayı
Sizden gerçekte rica ediyorum,bırak olmaz bu meslek,senin gibi adamın ben,küfür etme gibi şeylerde bulunmayınKim isterki böyle bişey olmasınıAma aşık olucağın,seveceğin kişiyide hiç bir zaman seçemiyoruzBu yüzden sahiden candan,ciddi mesajlarınızı bekliyorum , bu cevaplarında sizin gibi değerli üyelerden geleceğinden eminimŞimdiden teşekkürler

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt