sevgilisinden kopamayan erkegin mektupları erkeğime mektup Sevgili Amanda, Bu sana yazdığım son mektup İlişkimiz hakkında içten kararı verdiğimizi düşünüyorum Birlikte doğaüstü bir beş ay geçirdik Herşey için teşekkürler Bilmeni isterim ama, birlikte geçirdiğimiz zamanların, kalbimde daima özel bir yeri olacak Lakin bundan sonradan görüşmememiz (hatta telefonlaşmamız) ikimiz için de en doğrusu Sevgiler, Joey **** Sevgili Amanda, Dün gece seni aramamın sebebi, o her zaman görmek istediğin film vardı ya, işte televizyonda o gösteriliyordu Neyse, sana haber vermek için telefon açtım Ve n'oldu? Alışkanlık işte, telesekreter kodunu girdim ve yanlışlıkla mesajlarını dinledim Yapmamam gerekirdi, ne de olsa ayrıldık biz Özür dilerim bu vesileyle Francisco kim? Yalnızca meraktan soruyorum Joey **** Sevgili Amanda, Birdenbire ne ayrım ettim biliyor musun , altı çift saki kadehin bende kalmış! Hani sana ben hediye etmiştim Japon yemeğini cok sevdiğini bilirim, ihtiyacın olur diye düşündüm Bir şekilde onları sana ulaştırmak istiyorum Ne süre uygun olur? Beni bir arasana Olağan numaradan Lakin işten de arayabilirsin, 19:00'a dek işteyim 19:45'de evde oluyorum Fakat değil o arada arayacaksan, lütfen araba numaramı dene Eminim saki kadehlerini sen de özlemişsindir Bu sana yazdığım son mektup Joey **** Sevgili Amanda, Ne büyük tesadüf değil mi, kedim patisiyle telefonun fikir düğmesine basıyor ve küt diye sen karşıma çıkıyorsun! İyi oldu doğrusu uzun zamandır konuşmuyorduk Yine De 'Bitti bundan böyle Joey Bunu kafana sok!' derken, neyi kasdettiğini tam anlayabilmiş değilim bu vesileyle, o telefon konuşmasından sonra kendimi senin sokağında buluverdim Dalgınlık işte Gecenin bir yarısında evinin önünde sarı bir Mustang gördüm, şaşırdım, bilinen birininin mi? Yoksa esrarengiz Francisco'ya mı ait, hani o hakkında öyle iyi konuşulmayan adam! Neyse önemli yok Saki kadehlerini cadde kapısının önüne bıraktım Neyse O içeriden gelen müzik neydi? Sesini artı açmışsın, niçin? Sevgiler, Joey **** Sevgili Amanda, Bu sana yazdığım son mektup Seni yaralamak inan bana, isteyeceğim en son şey, fakat bilmen gerekir diye düşündüm: Yeni bir sevgilim var! Tanışsan fazla seversin Adı Marisa Fazla abuk subuk yok mi, ikinizin de isminde aynı harf var! Tesadüf işte! bu vesileyle, Francisco'nun ödenti borçları olduğunu öğrendim Üzüldüm natürel Tezgâhtar olmamı ister misin? Biliyorsun ilişkiniz beni bundan böyle yaralamıyor, elimden ne gelirse yaparım yine de seni Latin erkekleri konusunda uyarayım dedim! Biliyorsun onlara bir bayan asla yetmez Joey Not: Kırmızı keçeli kalemin var mı? Aslında ihtiyacım var Kitapçılarda bulamadım Varsa beni farkında et, çağrıma mesaj yolla **** Sevgili Amanda, Bu sana yazdığım son mektup Telefon numaranı değiştirmiş olduğunu öğreniyorum Bana haber bile verme ihtiyacı hissetmeden! Gerçekten incindim Ya acele bir şart olursa ve sana ulaşmam gerekirse, hiç düşünmüyorsun yok mi? üstelik sana ait bir doymuş şey var hala bu evde Geçen gün Marisa bu konuyu açtı ve azıcık tartıştık Lütfen gel al onları, çünkü bu şart Marisa'yla ilişkimizi önemli bir şekilde zedeliyor En iyi süre Çarşamba'ları 17:00 ila 19:00 saatleri arası Cuma'ları öğle saati hariç ne vakit istersen bir de tabii Salı'ları olabilir bu vesileyle, internette Francisco adında bir alıcı var, resmi olarak kızlara asılıyor Yani öylesine söyledim işte Joey **** Sevgili Amanda, Yarın Sevgililer Günü Bu mektubu posta yerine bir taşa bağlayarak pencerenden attığım için kızmazsın sanırım Postayla zamanında eline geçmeyebilirdi Taşı farkettin mi? Birlikte tatile çöle gitmiştik ya, biliyordum hatırlayacağını Bugün birlikte öğle yemeği yeriz diye düşündüm İstersen Francisco'yu da getirebilirsin Ona sıkıştığı ödemeler konusunda asistan olabilirim üstelik ne diyeceğim biliyor musun, sana yazdığım mektupları senden geri almam gerekiyor Bu son yazdığımı da getirir misin? Ben de sana ait olan şeyleri yanıma alırım Ama çıplakken paraşütle atladığım o resim var ya, o sende kalsın! Bana haber verir misin? Gerçekten ben aşağıdayım Bu sana yazdığım son mektup Her Zaman seviyorum, Joey:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: alıntı