Sevgiliye en candan sözler unutan sevgiliye sözler en dürüst sözler sevgiliye destek mesajları doğru icten gelen Sevgiliye en dürüst duygularınızı bu hoş sözcüklerle yollamak istermisiniz işte en güzel aşk nickleri 1549283010 1549283010 sevgiliyeenictengelensozler5c582ec77b1a1sevgiliyeenictengelensozler5c582ec77b1a1sevgiliyeenictengelensozler5c582ec77b1a1 Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üzerine Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Vefat, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip yeniden oradan çıkmamak için Elimde denizden çıkardığım bir midye kabuğu varDenizden pek uzakkiTıpkı benim sana uzak kaldığım gibi Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği fakat damla damla yutarız Benden seni seviyorum dememi istiyorsunben ise seni sevmekle kanaat etmek istemiyorum seni olunceye değin hayatimin her aninda yasamak istiyorum Husranı bir tek yerde kabul ediyorum, yasamak varken yasayamamıs olmakta İsmini duvara yazdım fena kalpli halk sildi,ismini kumsala yazdım deniz sildi,kalbime yazdım onuda senden başkası silemez dedim Hayatta iki birey tanıdımBirisi rüyalar kadar uzakta sen, diğeri sevgililer dek yakın benHayatta iki kişi tanıdım Birisi katiyen benim olmayacak sen, diğeri senden başka biri olmayacak sen Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda yarı cümbür cemaat yabancı herkes darılmış banane derdimi soran var ne tanıdık bir çehrene tarafa uzansam ellerim manâsız kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alırım üstündeki derini Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım Ayrılık kucuk sevgileri oldurur fakat buyuk sevgileri guclendirir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi Bizim de sevgimiz her zaman yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim Nice gunlere birlikte edinmek dilegiyle