Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgiliye Guzel Mektuplar

Sevgiliye Guzel Mektuplar
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgiliye aşk Mektupları,Sevgiliye Mektup,sevgiliye en guzel mektup,Sevgiliye en guzel Aşk Mektupları

imagessevgiliyeguzelmektuplar5b05d66740921
Her gun gozlerinde yeniden dogmak icin avuc iclerine bir bebek gibi kivrilip soluklarina gomuluyorum yine Kirpiklerine yaslanmis ruzgarlarin kanatlarina uzanip gozlerinin huzurunu soluyorum Yalnizlik anbarindan bir dirhem sevgini dudaklarima degdirip sana geliyorum Topraga mevzilenmis gunese seni anlatip sonsuzluga ciziyorum gullerin gozyaslarinda yikanmis ismini

Ben gozlerine kangren acilari sermeye degil; yuzunun cografyasinda cicek acmis gulusleri gozlerine ilmeklemeye geliyorum Yasadigim sehrin tum isiklarini sondurup yureginin aydinliginda karanliklarimi ezmeye geliyorum Haydi gozyaslarinla sil terli yuregimi, guluslerinle op seni kirpiklerinden kiskanan gozlerimi Nefeslerinden bir yudum sun susuz dudaklarimin kurak topraklarina

Bir yudum mutlulugun hazzinda vur beni Gozlerim, gozlerinden baska yurt bilmesin Dizlerim, yuregin golgesinde topraga sarilip son kez gozlerinde gulumsesin Cennetin golgelerine Saclarindan orulmus daragacindaki urganim olsun parmaklarin Zehir olup dolassin damarlarimda keskin bakislarin Simdi seni seviyorum diyen dilime kilit son kez vur ve sah damarımdan suzul iceriye Zehrini sur hucrelerimin dudaklarina Bal diye kana kana icsin damarlarim olumun zehrini Ne olur uzulme hicranim Olum, senin kollarindan gelmeli Cunku; sen benim yuregimin satirlarina orulmus olumsuzlugumsun

imagessevgiliyeguzelmektuplar5b05d6685a5fc

SenYuzumdeki guluşlerin,ellerimdeki terlemenin,yureğimdeki deli atışın sebebiHer gece uykum,her sabah guneşimYıldızım,ay'ım,akan kanımBitmeyen masalımBahcedeki ciceğim,cicekteki rengimGokyuzum,denizim,mavim sen
Sevdamın adresi,aşkımızın menzili,ickimdeki tat,yaşadığım hayat senSebebim,niyetim,geleceği m,gecmişim,bilinmezl iğim,belirsizliğim,kararlılığı m,kararsızlığım senBitmez yolculuğum,sonsuzluğumSen,goz um,elim,yureğimBebe ğim sen
Hani gidecek olsan,yollarına sererim tum kır cicekleriniBilirim basamazsın ciceklere de yine kalırsın benimleUzulecek olsan,icim erir,kalırım oyleSENİ UZEN BİŞEY BENİ BİN UZER İNANKırıyorsam seni,bu benim dengesizliğimdendir,şaşırmışlı ğımdandırKendimle kavgalıyım benBir yanım sana tutkun,bir yanım cok bencilKayboluşlara vuruyorum kendimi,seni uzduğumu bilmedenHer kayboluşum yara acıyor sende biliyorumAh ben,nasıl da vurdumduymaz olabiliyorum bazenBakma bana birtanem,icimdeki aşkın buyukluğunu olcme bunlarlaSeviyorum diyorsam seni,oyleGereğinden fazla 'erkeğim'bazen,bağışla
Seni bilirim ben,bir tek seniSeni soylerim,seni duyarım her yerde ve her zamanSensiz olmaya gucum yok artık,sensizliğe katlanmak benim harcım değilSeni her şeyinle,ay parcası yuzunle,duruşunla,guluşunle,ba kışınla,konuşmanla,c ocukluğunla,olgunluğunla,kızgı nlığınla,şaşkınlığın la,gucluluğunle,zayıflığınla kabul etmişim bi kereNE DEĞİŞ,NE DE DEĞİŞTİR BENİBiz ***** sevdik birbirimiziSeni sen yapan ne varsa kabulumdur hepsi
Seni ozlemek diye bir şey de var bu hayatta ve bu bazen oylesine dayanılmaz oluyor kiYOKLUĞUNU YAŞAMAYI BECEREMİYORUM,UZGUNUMİcimdeki o 'fazla erkek'yokluğunda cekiliyor bir koşeye ve ben gucsuzluğumle başbaşa kalıyorumKatlanamıyorum anla,sensizliği 'yok' hukmunde sayıyorumSensizlik diye bir şey yok,oyleyse sensiz kalmak da yok
Şimdi hangi denizin kıyısındaysan,hangi goğun altındaysan once o sonsuz maviliğe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bakAşkımı,yureğimi,icimdeki seni mavilere yukleyip gonderiyorum,tut onuTut ve bırakmaBen maviyi sende buldum,beni BAŞKA RENKLERLE KANDIRMA

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt