Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye İyi Geceler Sozleri

0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Kalabalık yıldızlar icinde arama gozlerimi ben sana ay kadar buyuk yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı uyu hayal gozlum

Gozumu Kapattığımda Gormuyorsam Seni, Neyleyim Sensiz Gecen Geceleri Yatakta Donup Duruyorum, Bekliyorum Cunku İyi Geceler Demeni

El Ele Tutuşmayın Grip Olursunuz Diyorlar, Bunu Diyenler Seni sevdiğimi Bilmiyorlar Gozumde Uyku Aklımda Sen! İyi Geceler Aşkım Tatlı Ruyalar!

Mesaj Yollamak İcin Geceleri Beklersen Eğer, Sana Diyeceğim Tek Şey Bebeğim “Uyuda Buyu Biraz Hadi İyi Geceler

Seni gozlerimi kapattigimda degil, gozlerimi actigimda gormek ve var oldugunu bilmek isterim canım iyi geceler…

Bu gece butun sevdiklerin yanında Ne tatlı uyursun sen şimdi Birtek seni olesiye sevenin senden uzakta, birtek seni olesiye sevenin uykusuz Adını can koydum seni canıma koydum İyi uykular

En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor Bitanem tatlı uykular …

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Ruyaların mutluluk yağmurlarında gecsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler !

imagessevgiliyeiyigecelersozleri20195ad9169cd4a07

Similar threads

İyi geceler sozleri etkileyici En etkileyici iyi geceler sozleri super etkileyici iyi geceler sozleri Sen uyurken Şuan Tatlı Ruyalar gorurken ben seni duşunup seni cizicem boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler Gozumu Kapattığımda Gormuyorsam Seni, Neyleyim Sensiz Gecen Geceleri Yatakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Etkileyici İyi Geceler Mesajları Anlamlı İyi Geceler Sozleri Bu gece butun sevdiklerin yanındane tatlı uyursun sen şimdibirtek seni olesiye sevenin senden uzakta,birtek seni olesiye sevenin uykusuzadını can koydum seni canıma koydumiyi uykular Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sevgiliye İyi Geceler Mesajı Sevgiliye yazılacak en guzel iyi geceler mesajlarıSevgilinize iyi geceler demenin en guzel yolu aşağıdaki mesajlardan geciyor beğeneceğinizi umduğumuz birbirinden guzel iyi geceler mesajları imagessevgiliyeiyigecelermesaji20195ad90aafc12d0 İyi geceler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Bu guzel insan gider Herkese iyi geceler dostlar Her guzel şeyin bir sonu vardır derler ya işte benden bu gunluk bu kadar herkese iyi geceler dostlar Uyuduğunda melekler sarsın dort bir yanını en guzel ruyar seninle olsun cunku sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim Guzel bir gun nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Tatlı ruyalar sozleri Sevgiliye tatlı ruyalar Her Gecenin karanlığında Dualarımla Duşunuyorum Seni Birtanem Dualarım Yalnızca Sana İyi geceler Birtanem Neleri Yaşadığını bildiğin ama neleri yaşayacağını bilmediğin bir gun daha bitti iyi geceler meleğim Butun bunlari yasiyabilmek icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt