Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgiliye mektuplar...

Sevgiliye mektuplar...
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sevgiliye mektuplar sevgiliye mektup 14 şubat sevgiliye mektup mektuplar can dündar Sevgiliye Mektuplar1(Test)​​​​Acilen nerelerdesin? Bu sefer yazdıklarımın, yüreğimin acısının adresi değil! Satırları yazmakta bile zorlanıyorum Sen gideli kelime haznem daraldı Tek başıma kaldım buralarda Aniden dalıyorum, kesintisiz yollara bakıyorum ve işin acı tarafı gelmeyeceğini de biliyorum Ah Sevgili! Çok hayallerimiz vardı Hayata dair, aşka dair, ikimizin kaybettiklerine dair Eyvah! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı Şimdi de mi kadere atılacak suç? Kaderde var mı?diyerek! Sen mahrum fakat ben yine sana yazıyorum her günün peşinde(!) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile Kimseye söylemiyorum seni sevdiğimi sana bile (!) Çünkü içimde yaşıyorum seni, sen de beni Bizim aşkımızın kuralı da bu, bitmiş beri belirli Ah Sevgili(!) Özledim be seni Geleceksin biliyorum ve sabırla bekliyorum Çünkü seni ölümsüz bir aşkla seviyorum ​  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt