Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Mesajlar

Sevgiliye Mesajlar
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgiliye kısa mesajlar 2019

Gitmek mumkun olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yureğimi, savursam kullerimi dağlara denizlere ,yeşerirdi kullerim sana olan sevgimle

Elimde denizde bulduğum bir midye var denizden o kadar uzak ki tıpkı seninle benim gibi Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin

Yastığımla uykumu baş başa bıraktım,sırf seninle yalnız kalabilmek icin! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şimdi burada yalnız sen varsın!!!

Olsen bile benden kurtulamazsın Kefen olur bedenini sararımYağmur olur uzerine yağarım Cicek olur mezarında acarım Olsen bile benden kurtulamazsın

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi hepsi parlıyordu ben seni guneşi sectim bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim

Bir bakışın manası hicbir lisanda yoktur bir bakış bazen bir şifa bazen sihirli bir oktur bir bakış bir aşığa neler neler anlatır bir bakış bir aşığı yıllarca ağlatır

Benim İcin Hayatta İki Şey Onemlidir, Biri Sen Diğeri Ozgurluğum Ozgurluğum İcin Canımı, Senin İcin Ozgurluğumu Feda Ederim

Seni her ozlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum Ne kadar ozledim diye sorarsan, kalbimde bir gokyuzu taşıyorum bunun icin seni cok seviyorum

icimde sakladığım bir şehirdesin, unutmaya kıyamıyorum, geceler karanlık geceler huzun bu deli hasrete dayanamıyorum, ben sevmekten suclu aşktan sanığım, hala sana aşık ve hala yanığım SENİ COK SEVİYORUM

Birgun Yağmura Yakalanırsan Benden Kactığın Gibi Yağmurdanda Kac Cunku Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İcin Ağlayan Benim

Uzaklıklar Kucuk Sevgileri Yok Eder, Buyukleri Yuceltir Tıpkı Ruzgarın Mumu Sondurup Ateşi Yukselttiği Gibi

bir deniz duşun susuz bir bahar duşun ciceksiz bir insan duşun sevgisiz birde beni duşun sensiz

bir gun buluşacağımız yere gelmezsem dunyanın butun renklerinden oluşan bir demet cicek yaptır cunku beni senden ayıracak tek kuvvet olum beni yakalamış demektir

imagessevgiliyemesajlar5ad97363b7e43

858,466Konular
981,161Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt