Sevgiliye 2019'nin En Güzel Doğum Günü Mesajları Burada Doğum günü mesajları 2019 2019 Sevgiliye Doğum günü mesajları Daha önce sizlerle paylaştığımız en hoş doğum günü mesajları konusunun ardıdnan derhal de sevgilinize yollayabileceğiniz doğum günü mesajları 2019 listesi ile karşınızdayız meleklersevgiliye2019ninenguzeldogumgunumesajlariburada5c556bd74aac8alt 1549102035 1549102035 sevgiliye2019ninenguzeldogumgunumesajlariburada5c556bd773d78sevgiliye2019ninenguzeldogumgunumesajlariburada5c556bd773d78 sevgiliye2019ninenguzeldogumgunumesajlariburada5c556bd773d78 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ama aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum Bugün şayet de fazla kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ama şu lahza okuduğunen farklısı çünkü tamamen sevgiyle yazılı bir mesaj İyi ancak varsın… Yaşa Sev Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, neşeli ve yaşam batmış yaşlara Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları daima göremezsin fakat senin için daima varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Doğumgünün kutlu olsun… Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak değin sıhhat, melekleri kıskandıracak değin mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara sevgilim Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün her zaman güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun! Sana binlerce kere teşekkür etsem azdır sen benim yaşam ışığımsın varlığımın tek nedeni doğum günün kutlu olsun Yoklugun yagmura yazi kâğıda dökmek kadar zor, sensizlik vefat kadar aci,sen nefes değin önemli, canim değin degerlisin, iyiki dogdun birtanem Bugün dogumgünün oldugu için farkli ve özel oldugunu mu saniyorsun sen? ancak sen benim için yalnızca bugün degil her gün farkli ve özelsin iyi ki varsin Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle Doğum günün kutlu olsun sevgilim Sen benim mutluluğum, hayatımın en güzel varlığısın Doğum günün kutlu olsun