Sevgilinizi uyandırmanın en guzel yolu ona guzel bir mesajla gunaydın demektir Eğer yanınızda uyanmıyorsa sevgiliniz buyrun aşağıdaki guzel mesajlardan bir tanesiyle guzel bir surpriz yapın
Gunaydın bahar kokulum, kır ciceğim, nefesim, iki gozum herşeyim Gunuydın gunaydınlar
Gunaydın ay yuzlum, gunaydın sabahımı aydınlatan guneşim gunaydın hayatımın anlamı tek aşkım
Gunaydın diyorum seninle uyandığım sabaha, gunaydın biricik uykucu şirinim
Gunaydın hayatımın anlamı gunaydın icimin sonmeyen ateşi gunaydın baş tacım
Gunaydın sabahı aydınlatan guneşim
İyi geceler opucuğunu gectim bana yuzlerce gunaydın borcun var unutma aşkım
Gunaydın her sabah hayatıma guneş gibi doğan aşkım
Bana gunaydın mesajı atınca doğuyor benim guneşim
yeni bir gune seninle başlamak icin her gunumu senin hayalinle geciriyorum ki, her sabah sana gunaydın birtanem diyebileyim
Gunaydın gecenin karınlığında yolunu kaybetmişliğime yol gosteren kutup yıldızım
Seher vakti yaptığım ve kabul olunca gulduğum duam gunaydın
Geceleri uzaklara dalar gider gozlerim ve herşeyden cok sana olan ozlemim Gunaydın benim her şeyim
Herşey seninle başlar ve bir gunaydın demenle taclanır gunaydın dunya tatlısı aşkım
Gunaydın uykucu şirinim benim yeni bir gune beraber gunaydın diyelim
Gunaydın dunyalar guzeli biricik sevgilim hadi uyan artık seni cok ozledim
Gunaydın kır ciceğim, gunaydın gonlumu fetheden sevgilim Gunaydın
Seni sevmek guneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor icimdeki buz kutleleri, her gunum seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, gunaydın aşkım
Gunaydın hayatımın anlamı, gozumun nuru bir tanem
Gozumu actığımda aklıma gelen tek gercek gunaydın
Gunaydın bahar kokulum, kır ciceğim, nefesim, iki gozum herşeyim Gunuydın gunaydınlar
Gunaydın ay yuzlum, gunaydın sabahımı aydınlatan guneşim gunaydın hayatımın anlamı tek aşkım
Gunaydın diyorum seninle uyandığım sabaha, gunaydın biricik uykucu şirinim
Gunaydın hayatımın anlamı gunaydın icimin sonmeyen ateşi gunaydın baş tacım
Gunaydın sabahı aydınlatan guneşim
İyi geceler opucuğunu gectim bana yuzlerce gunaydın borcun var unutma aşkım
Gunaydın her sabah hayatıma guneş gibi doğan aşkım
Bana gunaydın mesajı atınca doğuyor benim guneşim
yeni bir gune seninle başlamak icin her gunumu senin hayalinle geciriyorum ki, her sabah sana gunaydın birtanem diyebileyim
Gunaydın gecenin karınlığında yolunu kaybetmişliğime yol gosteren kutup yıldızım
Seher vakti yaptığım ve kabul olunca gulduğum duam gunaydın
Geceleri uzaklara dalar gider gozlerim ve herşeyden cok sana olan ozlemim Gunaydın benim her şeyim
Herşey seninle başlar ve bir gunaydın demenle taclanır gunaydın dunya tatlısı aşkım
Gunaydın uykucu şirinim benim yeni bir gune beraber gunaydın diyelim
Gunaydın dunyalar guzeli biricik sevgilim hadi uyan artık seni cok ozledim
Gunaydın kır ciceğim, gunaydın gonlumu fetheden sevgilim Gunaydın
Seni sevmek guneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor icimdeki buz kutleleri, her gunum seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, gunaydın aşkım
Gunaydın hayatımın anlamı, gozumun nuru bir tanem
Gozumu actığımda aklıma gelen tek gercek gunaydın