Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Romantik Aşk Sozleri

Sevgiliye Romantik Aşk Sozleri
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sevgiliye Romantik Kısa Aşk Sozleri

ALT :wwwupluploadssevgiliyeromantiksozler11837sevgiliyeromantiksozler11837ALT

Mutsuzluk yaşadığımız olayda değil, bizim ona gosterdiğimiz tepkidedir Gercek aşk daima kişisel yarar duygusundan vazgecme temeli uzerinde yukselir

Ruzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona gore ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın gucluklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir

Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'

Benim icin insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır cok sevdiklerim ve diğerleri cok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin guneşi, sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yanı, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni

Ben, bir insanı sevme cesareti gosterdim; sen ise, bir insan olma cesaretini bile gosteremedin

Daha cesurum artık Keşke dememek icin cabalamıyorum İcimde buyutmuyorum hicbirşeyi ve kimseye, Hic hayatımdan cıkmayacakmış gibi davranmıyorum

Gitmek isteyene bir yolda ben ciziyorum Selametle Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir

Gul bahcesinde gecsede omrum, inan ustune gul koklamam gulum, seni koklamak olsada olum, ugrunda olmeye deger gulum

Kaplanla goz goze gelmiş bir ceylan gibi , urkek bakışlarımda sensizlik , ıskalanmış hayallerimde gencliğim eremediğim vuslatlarda umidin

Utanırım, soyleyemem yaşadığım yalnızlığı, kelimeler yetmiyor k; bu mu sevda dedikleri

Seni yıldızlara benzetiyorum! Onlar kadar etkileyici, cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin

Gonulden gonule kopru kurarken sağlam olmasına dikkat et Uzerinden gececek ağır duyguları taşıyabilsin

Mantığa her ne kadar uymasa da, insanın elindekilere razı olması demek ozgurluğun kapısını ardına kadar acması demektir Kadın, insanın golgesi gibidir; kovalarsanız kacar, kacarsanız kovalar

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt