Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Romantik Sozler Kısa

Sevgiliye Romantik Sozler Kısa
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sevgiliye Kısa Romantik Sozler

Sevgilinize yazacağınız kısa ve romantik sozler hazırladık sayfamızda aradığınız Romantik sozler bulabilirsiniz

Benim İcin Hayatta İki Şey Onemlidir, Biri Sen Diğeri Ozgurluğum Ozgurluğum İcin Canımı, Senin İcin Ozgurluğumu Feda Ederim

Guller Hep Ellerinde Acsın Ama Dikenleri Batmasın Sevda Hep Seni Bulsun Ama Seni Yaralamasın Mutluluk Hep Yureğine Dolsun Ama Beni Unutturmasın

Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun

Birgun Yağmura Yakalanırsan Benden Kactığın Gibi Yağmurdanda Kac Cunku Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İcin Ağlayan Benim

Uzaklıklar Kucuk Sevgileri Yok Eder, Buyukleri Yuceltir Tıpkı Ruzgarın Mumu Sondurup Ateşi Yukselttiği Gibi

Acı ve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk gozbebeğin kadar yakın olsun Umutların gercek, gerceklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun

Bir Dost Yuzune İhtiyac Duyduğunda Başını Kaldır ve Gokyuzune Bak Guzduzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasından Gulumsuyor Olacağım

Sen var ya sen aynı sigaram gibisin Dumanı gozlerin? Kulu dudakların Yalnız aranızda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi Bir insanın ozlemi olmalı, ozlemle acan cicekler gibi Bir insanın bir tanesi olmalı, tıpkkı senin gibi

O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum

Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsınlar

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,906Kullanıcılar
yarrocqSon üye
Üst Alt