Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Romantik Sozler

0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0

Sevgiliye yazılacak en romantik ve en duygusal sozleri sizler icin syafamızda derledik beğeneceğinizi duşunerek en guzel Sevgiliye ozel Romantik sozleri sizlerle paylaşıyoruz

ALT :wwwupluploadssevgiliyeromantiksozlerr19004sevgiliyeromantiksozlerr19004ALT

Gokyuzunden Bir Yıldız Sec Bu Gece Gozlerin Gibi Parlak Ve Işıl Işıl Olsun Benim İcinde Bir Yıldız Sec Parlak Olmasına Gerek Yok Sana Yakın Olsun Yeter

Sana sarap verecegim, ic ama sarhos olma Sana bir gul verecegim, kokla ama soldurma Sana kalbimi verecegim, sev ama incitme!…

Yol sen olsan yorulmadan yururum, ruyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum

Yol sen olsan yorulmadan yururum, ruyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum

Hani bir kelebek yakalarsın avucunun icinde, bakmak istersin yaşıyormu diye, baksan kacacak, sımsıkı tutsan olecek İşte boyle bir şey seni SEVMEK…

Yasamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir… Simdi yaninda degilim belki ama ozlemim sevgim hep seninle… Seni seviyorum!

Gercek sevgi kotuluk gorduğunde azalmayıp iyilik gorduğunde artmayandır

Guzellik sozde ise sozun en guzeli sende sende, guzellik yuzde ise yuzun en guzeli sende, ama bana gore guzellik kalpte Kimseye soyleme ama kalbin en guzelide sende

Seni yıldızlar kadar cok seviyorum Onlar kadar parlak ve onlar kadar yakınsın banaTek fark var onlar bin tane sen BİR tane…

858,523Konular
981,265Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt