Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgiliye Sitem Sozleri Kısa

Sevgiliye Sitem Sozleri Kısa
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgiliye En Guzel Sitem Sozleri

Sitem Sozleri Sevgiliye

Birkere Dahi Olsa Anlamanı beklerdim icimdekileri Hep hayata Vurdum Sozlerimi hayat Anladı Ama Sen Anlamadın icimde Sana Olan Sevgimi!

Bir Su gibiydin, Gittin Boş Bardaklara Doldun, Ben Seni beklerken Sen Bir icim Su Oldun Gittin Başkalarına hayat verdin

Unutulmak icin yaşamadım Bu Sevdayı ve Anıları, Unutturmak icin Cekmedim Bu Vefasız Sevdayı!!!

Hayata Emin Adımlarla Yurumek istiyorum, Sadece yanımda Dur ve Gul Bana, Boyle Uzak Durma Bana ve Sana Vereceğim Hayata!!!

Dur Demem Gidene, Kal Demem terk Edip Gidenlere, benim hayatım belli, Yaşadıklarım belli, beni Seveceksen Boyle Sev Bende Severim belki!

Şarkılarda Bulurdum Seni, Şiirlerde Yaşatırdım o yıldız gozlerini, Şimdi Bir Hikaye Oldun Arasıra Hatırlanıyorsun

Acı hayatıma bir tat veren Sen, Tatlı hayatına Acı Veren ise Benim

Sitem Etsemde Sana Anlamazsın beni yar, Ağlasamda Gidiceksin Bir Gun Bende Biticeksin, Seni Seviyorum Desemde Sende Kendine iyi Bak Diyeceksin

Yalnızlık Sonum Olmuş, Yalan Aşklar Hep beni Vurmuş, Şimdi iki Sozle Bu Aşkın Adıda Yalan Olmuş

Ne Dersen Evet Dedim Hayırı Sildim Gozumden, Şimdi Kalkmışsın Trip yapıyorsun Ne yaparsam yapayım beni Anlamıyorsun, Seviyorum Diyorum Hala Mızmızlanıyorsun

Kiminin Derdi Kiminin Sevgisi, Hep beni Ezdi Sevgilimin Cilesi

Sen Hep Yuzume gulup Arkamdan Konuştun ve ozel gosterip Arkamdan Kucultucu Kelimeler urettin Sen busun işte Sana Nediyeyim?

Hani hep Sevecektik Birbirimizi Hani Hic uzmeyecektik Kalplerimizi Neden Gozlerimden Yaşlar Dinmiyor SevgiliM neden Soyle Bana?

Aşkı Seninle Doya Doya yaşamak varken Bu hasret revamı bana? Gozlerine Bakarak Seni Seviyorum Demek varken Ruzyalarımda Sayıklamak cezamı Bana Sevgilim

Tanıdıklarınla Aramdaki Tek Fark Sana Yalan Soylemeyişim ve Seni kendimden Cok Sevişim Emin Ol buna Sevgilim

Seni unutmadım Sakın uzulme Sadece Kırgınım Sana Guzelim, Bırakıp Gittin icimdeki Ateşi Şimdi Merhaba Dedin Dondun geri

Yaralı kalbime Merhem Ol Sadece Sen benim OL Gozlerim Seninle Dolsun hayat Seninle varolsun Aşkım, Ama ilk Once Doğrıları Kabullen Onume Cık Lutfen!

Guneş Gozlukleriyle Değil, Numaralı Gozlukle Bakmak İsterdim Aşkımıza, Aşkımız kac Numara Merak Ediyorum

Seni Anlayan Bir Ben Varım, Beni Anlayansa Bir yalnızlığım ve Şarkılarım var

Dertlerim icin değil, Sevdiğim icin Haykırıyorum Sana Bırakma Beni Tut Ellerimi, Gor Bendeki gercek Sevgiyi!!!

Ne Yalanı Ne Dolanı Sevmem Kacıp Giden Aşkları Ya, yanımda Ol Ya da Yalanların ol!!!

Aşkı Severek Cileyi ise Cekerek Oğrendim Sevgilim

Hayat Acımasız, Acı ise Aşksız Cekilmez Sevgilim

Bir Geminin icinde Sadece Seni bekleyen Aşk Yolcusuyum, Sen Ne Kadar inat Etsende bu gemi Sensiz Yola Cıkmayacak Sevgilim

Ne Kadar Hayata Bağlansada Ellerim Bir Sozunle Kopar Giderim, Sen Beni Duşunme, Ben Acılarada Sarılırım Sevgilim

Sevdiğim Boşuna Uğraşma Kızgınım Sana! Bana Yalan Soylememeliydin yaşadığımız bu Aşkta, Belki Yarın Belki Bir Gun Duzelir Ama hangi Gun Sorma bana!

Bir yanım Ağlar Bir yanım Guler Bir Yanım Dert Ceker Bir Yanım Sefa Surer Sadece Seni Duşunduğumde Dertlerin hepsi uzerime Biner Ne Huzur Kalır Ne Sevinc Sadece Ağlarım, Ve Senin icin Yanarım!

Gorduğum Butun Guzellikler Bir Sozunle Anlamsız hale Gelir Bence Hayatıma Anlam Katan Sozlerin Hayatımda ki Guzellikleri Bitirmesin Bebeğim, Bir Sozunle Kırılır Serce Kalbim

Cok Sevdim Seni, Cok istedim Tut Ellerimi, Sen yalanlara Kapılıp Gittin usulca Ne Sevgi Kaldı kalbimde Ne de derman Bıraktın Hayatımda Helal Olsun Sana!