Sevgiliye soru sorma teknikleri sevgiliye sorulacak sorular sevgiliye sorulacak ilginç sorular en güzel kuvvet sorulcak hoş Sakin ve şaka dolu sözcüklerle, sevgilinize istediğiniz soruyu sorabilirsiniz Dünyanın en özel ve en hoş duygusunu paylaştığınız insana bir takım şeyleri sormak aslında de fazla kuvvet Bakın uzmanlar bu konuda size neler öneriyor… Başka bir bayan mı var? Sevgilinizin başka kadınlarla görüşüp görüşmediğini merak ediyorsunuz Soru son derece net: “başka biri mi var? Ancak pratik olarak işler bu değin kolay değil Peki, nasıl soracaksınız? Natürel fakat şaka yoluyla bunu öğrenebilirsiniz Annen nerede? Altı aydır birliktesiniz ve hala annesini tanımıyor musunuz? Ailesiyle tanışmak isteseniz de sevgilinize bu yönde bir zorlama yapmayın “Anneni pek anlattın fakat, beni meraklandırdın Keşke ben de onu tanısaydım diyebilirsiniz Sana taşınayım mı? Birincil aşamada, onun evine bir diş fırçası ya da iç çamaşırı bırakın Bir hafta sonunuzu onda geçirirken, eşyalarınızın orada olmasının onu engelleyip engellemediğini sorun Bu Nedenle, ilişkinizle ilgili ipuçları yakalarsınız Izaç ne zaman? Çok dramatik bir şekilde sormayın Çünkü erkeğiniz geri adım atabilir Tam aksine, soruyu epeyce serinkanlı sorarsanız, bir ilişki değerlendirmesi yapmak istediğinizi anlayacak Bu soruyu sırf ilişkinizin geleceği ile ilgili olarak, örneğin “2 yıl daha sonra biz ne durumda olacağız? diye sorabilirsiniz