Sevgiliye söylenecek ask Sözleri sevgiliye aşk sözleri sevgiliye söylenecek aşk sözleri mesajları mesajları dinle sevgili de söylenen sözler Semadaki bütün yıldızlar sönünce, Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince, Içten içe yoksul olunca bir dost sohbetine, Unutma oysa seni düşünen bir var bu şehirde *Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim *Aşkınla sararıp solacak dek, Sevginle bahtiyar olacak dek Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ? *Ola Ki hatıralar unutulup gidecek, Olur Ya bu sevgier yok olup eriyecek, Lakin şunu unutma, Bu yürek daima seni sevecek *Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma *Vazgeçme beni sevdiğim gidişine dayanamam, Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam, Dönerim dersin fakat kadere inanamam, Bıraktığın anılarla sensiz yaşayamam
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.