Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Yazılacak Aşk Yazıları

Sevgiliye Yazılacak Aşk Yazıları
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgiliye En Guzel Aşk Yazıları

İşte sevdiğiniz kişiye gonderebileceğiniz en guzel aşk sozcukleri:

imagessevgiliyeyazilacakaskyazilari5aedbf42356b0

Şimdi MutLu Musun?

Olur ya bir Gun tum yureginle bana gelmek icin yollara duşersen, seni seviyorum demeyi hayal edip, bende seni seviyorum diye haykırmak istersen, sakin uzulup gozlerinden iki damla yaş akmasın

Bu sozu duyabilmek istediginde ya musalla taşında yatiyor olacağım, yada bir mezar taşında adımı okuyacaksın

Duymak isteyipte duyamadığım sozlerin, olunce duysamda beni diriltemez

Unutma ki ben seni bedenimde taşıdığım candan bile cok sevdim

imagessevgiliyeyazilacakaskyazilari5aedbf434d0aa

SEVEBİLİR MİSİN?

Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?

BUTUN MEVSİMLER SEN ŞİMDİ

Huzunlu gozlerinden bana doğru ucuşan martılardan, sabrımın katıksız bekleyişinden alıntılar yaptım sana, sırf bu yuzden Sen molasındayım yani, bitirimhanelerinden cıkarıyorum butun benleri, hazırlan ufkumun yureğine uzanan yolculuğuna Sana dokuleceğim aşkın yamaclarından, usul usul

imagessevgiliyeyazilacakaskyazilari5aedbf445f396

Oyle Seviyorum ki!

KarsımdasınElimi uzatıp dokunabiliyorum sanaNe buyuk mutluluk buGorduğum en guzel şeysinSenden ote tanımladığım hic bir şey yokHerşey senin adınla anılıyor benim dunyamdaButun cicekler sen butun yıldızlar sen Bir sanat eserisin, bakmaya doyamadığım Tanrının bana armağanısın ve artıyor her gecen gun sana olan hayranlığım Yuzunde kuşlar, gozlerinde hayatın ta kendisi var

Bir Ayrılık Değil Bir Yaşam olmak istiyorum Hayatında Bir Anı Değil Anıların Sahibi Olmak istiyorum Ve Bugunun Değil yarınların olmak istiyorum Seninle Bebeğim

Anlatılmaz bir duygu İngilizce LOVE YOU, Fransızca JOTEM, Arapca HABİBİ, ama ben sana Turkce soylemek istiyorum SENİ SEVİYORUM Dunyada 2 renk gul olsun Biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun ben seni unutursam beyaz kefenim olsun

Yaşamak gecenin tum karanlığına rağmen, Buğulu bir cama guneşi cizebilmektirYAŞAMAK DİRENMEKTİR !
Ağlamak istiyorsanız asla yapmayınCunku, bir yerlerde sadece sizin bir guluşunuz icin,Yaşayan birileri mutlaka vardır

Eğer bir gun aşkın olurse onu doğduğu yere gom kalbine

858,468Konular
981,193Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt