Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Yazılacak En Guzel Mesaj

Sevgiliye Yazılacak En Guzel Mesaj
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sevgiliye Yazılacak En Etkileyici Mesaj

Sevgilinize gonderebileceğiniz birbirinden guzel mesajlar:

Gecemin gunduzumden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yuzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gozlerinde ki sonmez ışık

Bu arta kalan hangi yaz akşamının huzunleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım

Cellatlar yine başladılar infaza herkes cezasını cekiyordu getirdiler bir gunahkar dediler ne yapmış hırsızlık atın ateşe bir gunahkar daha getirdiler dediler bu ne yapmış dediler yalan soylemiş onu da atın ateşe bir gunahkar daha sordular bu ne yapmış dediler SEVMİŞ bunu atmayın bu zaten yanmış

Yaşamak, tabiatın en kucuk kımıldanışlarını sezerek, hayatın sarsılmaz bir mantık ile akıp gidişini seyrederek yaşamak; herkesten daha cok, daha kuvvetli yaşadığını, bir ana bir omur kadar cok hayat doldurduğunu bilerek yaşamak ve bilhassa butun bunları anlatacak bir insanın mevcut olduğunu duşunerek, onu bekleyerek yaşamak

Bilirsin beceremem duygularımı anlatmayı, hep sığınağım oldun fırtınlarda limanım,konuşamadığım anlatamadığım duygularımdın, her zaman olduğu gibi yine sana muhtacım Anla halimden yine sevginle sarhoşum

Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?

Yaşadığım her an Seni ozlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin

Sevgimi bir yerde gokyuzune yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gozyaşı olup yağdım, Sıcak gunlere inat, Yağmurun gozyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile

Sana oyle muhtacım ki, telefondaki sesine, erkeğim diyen diline, seni seviyorum diyen kalbine Sana oyle muhtacım ki o ufacık ellerine bana oyle bakan, dokunmaya kıyamadığım tenine

Belki de aşk asla kullanılmamalıydı cumle icinde, zaten bir daha gonul koymak mı sendne başkasını sevmekmi asla Aşkım

Her aynaya baktığında beni hatırla gozlerin yıldızlara takılırsa gozlerimdir sakın unutma unutma eğer bir gun avucuna bir yaprak duşerse ellerimdir sakın bırakma

Ne hasta bekler sabahı ne taze oluyu mezar nede şeytan bir gunahı seni beklediğim kadar

imagessevgiliyeyazilacakenguzelmesaj5ad928f4f0d43

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt