Sevgiliye Yazılacak En Guzel Kapak Sozler
Sevgilinize yada ayrıldığınız kişiye gonderebileceğiniz en guzel kapak sozler
Lafımla Bu Alemi titretirim şeklimle herkese onunu ilikletirim
Ayrılıktan sonra, kalbini bir muddet ilişkiye kapatmak yalnızlığı değil; asilliği gosterir
Hayallerimizin daha ilk raund da havlu attığı bir yaşamın icindeysek eğer, ruhların bedenleri terketmesi kacınılmaz olur
Sevdiğin adama kalbini ver Adamsa başka birşey istemez zaten
Maksat sevgili uğruna olmek değil uğruna olunecek birsevgili bulmaktır
Benim bir arkadaşım vardıSevgilisine cok guveniyoduO bana yanlış yapmaz beni asla terketmez diyoduSonra evlendiler bi sıkıntı yok yani
Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz duşunun
Eskiden uğruna dunyaLarı yakardım,şimdi bir kibrit bile cakmam
Sen dunyada herhangi birisin;ama herhangi biri icin dunyalara bedelsin sucun seni sonsuza kadar sevmemcezan ise bunu sonsuza kadar bilmemen
Bizim Kurduğumuz Hayallerde oLum Yaşadığımız Hayatta Olumun Kendisi Vardır
Parazit yapma cekil aradan corap niyetine giyerim seni
Bizim gecelerimizde Kavga Sabahlarımızda Adres Sorma Vardır
Hani 'susma ,sustukca sıra sana gelecek' diyorlardı; konu mutluluktu ve biz hep sustuk sıra bize gelsin diye
Kadın; bilene nefes, bilmeyene nefstir
Sevgili ol , hayatım ol , herşeyim ol ama en onemlisi arasıra sırtımı yaslayıp derin bi nefes alabileceğim ağac govdesi ol
Nur icinde yat kalbim,
Ben katilini cok sevdim
Bir erkeğin uzun suredir cıktığı biri yoksa, aklından cıkmayan birisi var demektir
Sevgilinize yada ayrıldığınız kişiye gonderebileceğiniz en guzel kapak sozler
Lafımla Bu Alemi titretirim şeklimle herkese onunu ilikletirim
Ayrılıktan sonra, kalbini bir muddet ilişkiye kapatmak yalnızlığı değil; asilliği gosterir
Hayallerimizin daha ilk raund da havlu attığı bir yaşamın icindeysek eğer, ruhların bedenleri terketmesi kacınılmaz olur
Sevdiğin adama kalbini ver Adamsa başka birşey istemez zaten
Maksat sevgili uğruna olmek değil uğruna olunecek birsevgili bulmaktır
Benim bir arkadaşım vardıSevgilisine cok guveniyoduO bana yanlış yapmaz beni asla terketmez diyoduSonra evlendiler bi sıkıntı yok yani
Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz duşunun
Eskiden uğruna dunyaLarı yakardım,şimdi bir kibrit bile cakmam
Sen dunyada herhangi birisin;ama herhangi biri icin dunyalara bedelsin sucun seni sonsuza kadar sevmemcezan ise bunu sonsuza kadar bilmemen
Bizim Kurduğumuz Hayallerde oLum Yaşadığımız Hayatta Olumun Kendisi Vardır
Parazit yapma cekil aradan corap niyetine giyerim seni
Bizim gecelerimizde Kavga Sabahlarımızda Adres Sorma Vardır
Hani 'susma ,sustukca sıra sana gelecek' diyorlardı; konu mutluluktu ve biz hep sustuk sıra bize gelsin diye
Kadın; bilene nefes, bilmeyene nefstir
Sevgili ol , hayatım ol , herşeyim ol ama en onemlisi arasıra sırtımı yaslayıp derin bi nefes alabileceğim ağac govdesi ol
Nur icinde yat kalbim,
Ben katilini cok sevdim
Bir erkeğin uzun suredir cıktığı biri yoksa, aklından cıkmayan birisi var demektir