Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgiliye yazılan Mektuplar

Sevgiliye yazılan Mektuplar
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
hazır aşk mektupları

BEN SENİ SEVDİM

Ben seni kocaman bir yurekle sevdim Gozleri degil,yuregimdi seni goren Sen damarlarimdaki kana karisip,geldin oturdun yuregimeBir baska yerde olamazdin zatenSen benim en degerli yerimde,yuregimde olmaliydin,orada
kalmaliydin
Cok aska ev sahipligi yapan bu yurek,ilk kez bukadar kolay kabullendi seniHerhangi bir konuk degildin artikBuyuzden ne agilama fasli vardi nede ugurlamaO yuregin gercek sahibiydinSimdi sonbahar kisa giriyoruz ya
Ben dort mevsim bahari yasadim seninle Cicek cicek actin yuregimde Gokkusagi zayif kaldi senin renklerin karsisindaTaze bir yaprak gibi yesildinAcelyaydin pembeliginleUzerine cig taneleri dusmus sari guldunKirmiziydin bir ates gibiVe maviydin En cok bu renkle anmayi sevdim seniDenize tutkundum,denizi sensiz,seni denizsiz dusunemedim Seni severken dunyayi da sevdim ben,insanlari daKendime bile dar gelirken,
icinde herkeze olan bir hayatin sahibiydim artik

En kizgin, en tahammulsuz oldugum anlarda bile seni dusunmek yetti bana,icimdeki sevinc yuzume yansidi,guldum Beni delicesine gulduren senin sevgindi ve ben kaygisiz,icten gulusun ne demek oldugunu, nasil guzel bir sey oldugunu anladim seninle Her seye ragmen sevdim seniGucluydum ve asamayacagim hic bir zorluk yoktu Koca bir kente,koca bir ulkeye kafa tutabilirdimSen elimden tuttugunda,patlamaya hazir volkan gibi hissederdim kendimiMenzil sendin ve ben o menzile ulasmak icin onume cikan herseyi yok edebilirdimSana ulasmami engelleyecek herseyi eritirdim,kul ederdimSana ulastigimdaysa sakin bir gole donusurdumVe o gole birtek sen girebilirdin

Sevdim ve hayrandimda

Her halin cekti beniDurusunu,uyumani,gulmeni, kizmani, saskinligini,safligini,kurnazl igini,cocuklugunu, olgunlugunu sevdimSesini de sevdim suskunlugunudaKucuk oyunlarini,kaprislerinisitemle rini,korkularini sevdimSeni ve o doyumsuz sevdani, ucari sevdani anlatacak kelime bulamadim cogu zamanSigmadin cumlelere ve hicbir cumle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadi Seni severken yorulmadimCunku sen yasam kaynagiydinHergun
yenilendimSeninle cogaldim,buyudumEksik kalan neyim varsa tamamladinOlmeyecektim cunku sen olumsuzlugun ta kendisiydin Sevdim iste otesi yok

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt