Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Yazılmış Aşk Mektupları

Sevgiliye Yazılmış Aşk Mektupları
0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sevgiliye Aşk Mektupları

Aşağıda sevgiliye yazılmış en guzel aşk mektuplarından ornekler bulabilirsinizSizlerde sevgilinize guzel bir aşk mektubu yazmayı duşunuyorsanız aşağıda sizin duygularınızı anlatan bir aşk mektubundan ipucları alabilirsinizSevgilinize guzel bir aşk mektubu yazabilirsiniz

imagessevgiliyeyazilmisaskmektuplari5ad922a8d74ba

Sevgiliye yazılan mektup

Canım benim , sana olan sevgimi ne kadar anlatsam ,saatler gunler,kısacası omrum bile yetmez Oyleki her an seni yaşamak istiyorum Ben ki yanlızlıktan uşurken sen cıktın karşıma, ısıttın can verdin bana… Seninle buldum hayattaki mutluluğu,huzuru… Goruştuğumuz zamanlar ,gozlerinde ki ışığa dalıp gidiyorum Kısacası unutuyorum tum sıkıntılarımı, dertlerimi Ama daha fazlasını istiyorum artık, dizine yatmak, her gece koklamak, saclarını okşamak,seni izlemek istiyorum…

O kadar temiz bir yureğin var ki bunu herkez hissedemez Yureğin yumuşacık ve bir o kadar da buyukEn cokta bu yureğindeki buyukluğe aşığım… Bazen oluyor ki haykırmak istiyorum, yoksun diye yanımda Cıldırıyorum sanki bir tuhaf oluyorum, sonrada oturup ağlıyorum yokluğuna Diyorum kendi kendime ne zaman ahhh ne zaman yanımda olacaksın… Yanımdayken yada telefonda cok kızdırıyorum seni biliyorum Bunlar hep seni isteyip arzulamamdandır Alttan al aşkım olur mu? Şunu bil seni cok cok cok seviyorum…

Gece yıldızlara bakarken belki sende bakıyorsundur diye bakıyorum Hatta en parlak yıldıza senin adını verdim Canımı bile veririm senin icin ben Her gece yastığa başımı koyduğum da elbet sarılıp uyuyacağım aşkımla diyerek uykuya dalıyorum ALLAH’ TAN seni diliyorum
Hazinem, canım herkesin altınları akceleri elmasları yani hazineleri olur benim hazinem ise sensin degeri cok buyuk… Korkuyorum bu bulunmaz hazineyi kaybederim diye Sonra diyorum Allah’ım bu kez olmaz bu kez kaybetmemeliyim…

Gecenin karanlığı bana oyle şeyler duşunduruyor ki anlatamam Hatalarım, pişmanlıklarım, duşuncelerim beynimde savaş veriyorlar Bir de ozlemlerim var tabi Benim ozlemim geleceğim ve geleceğimin icinde ki sensin Evet bana gore cok buyuk bir aşk yaşıyoruz Ama korkularımda varHani bir şeyi cok seversin değer verirsin butun huzurun ona bağlıdır Bir sure sonra değer verdiğin şeyi kaybettiğinde dunya başına yıkıldı sanırsın ve cok buyuk bir acı duyarsın Ben daha once yaşadım bunları… Seni kaybetmeyi duşunduğumde de aynı acıyı duyuyorum, hatta daha buyuk bir acı…

Artık anladın mı? seni ne kadar buyuk bir aşkla sevdiğimi…
Sensiz yaşanılacak olan bir hayata atılmaktan korkuyorum Boyle bir hayatta ayakta kalabileceğimi hic sanmıyorumSeni sevmek mutluluksa ben cok mutluyum Seninde mutlu olduğunu biliyorum Bu mutluluğum hic bitmeyecek
Cunku seni hep SEVECEĞİMMMM…

imagessevgiliyeyazilmisaskmektuplari5ad922a9dd72dpng

Senden ayrı

Senden ayrı saatler gun, gunler yıl, yıllar mevsiz, mevsimler asır gibi senden ayrı kalbimde dinmeyen bir sızı hasretenden orulu bir ozlem kanevicesi hayat; dokusu gozyaşı, ilmegi ızdırap, duğumu cile olan senden ayrı gozlerim buğulu, yureğim uğultulu tepeler gibi feryatlı figanlı dudaklarımda serenatlar, senilerimde dualar, ellerimde bilekceler, kalamlemimde sana ozlemle yazılmış dilekceler

Senden ayrı baharlar kış, kışlar ise zemheri oldu Yıldızları sondu mehtabın Asuman karardı, karardıkca karardı, zalam zalam geceye dondu Senden ayrı icimde binbir burkuntu 'Gel!' cağrılarıyla orulu bir melodi ozumde Sozumde bir orman yangını; her alevi hasret, her kıvılcımı ozlem yuklu Senden ayrı acılarım katmerlendi Dizlerim daha da dermansız kaldı Kalbim taşıyamıyor yuku, ruhumun kanadı kırık bir yaralı kuş gibi kuytularda gizlenmeye durmuş Kalbi kut kut Her taraf avcı, hem de acımasız sayyadlar Gozlerim dolu, sinem de dolu Yolu goruyorum ama oncum yok; yol gosteren uzakta, kalbimi ona bağlayıp, hislerimle yakalamaya calışıyorum duşuncelerini, ruyalarımla anlamaya calışıyorum Bazen kaşları catık bir siluet giriyor hayallerimi, bazen kederli bir cehre ruyalarıma Ama gulumsediği de oluyor Bana selam gonderdiği de Gece yakarışlarında, gunduz aclık ve susuzluk anlarında cakıyor bir gamze gibi ufkumda

Cakırkeyf olduğumuz dakikalar yuz cizgileri kederli bir goruntu, iki buklum inleyen bir muzdarip, cizgileri keder tufanıyla buruk bir bakış, zonklayan bir şakak, yucelere acılmış bir cift el gorduğumuz Senden ayrı icim sızım sızım Yalnızlık kol geziyor obamda, ovamda Kimsesiz yavrulara dondum Yetim ve oksuz Ey ozume binlerce kıvılcım salan ateş dokulu yurek! Ey soluğuyla icime bahar dirilişi sunan! yitik cennetimi avuclarıma koyanguzel, elmas kalem sahibi! Gel!
Ve hasretimiz ebedi bitsin

ALT imagessevgiliyeyazilmisaskmektuplari5ad922a9dd72dpng121216046ALT

Yağmur Ciceğim

Sen umudun sabahında dağ cicekleri ve dağlara serilen sabah guneşi kadar guzeldin Yağmur Ciceğim Gunaydınım, gulaydınlığımdın benim

Seninle bir ruya gibiydi hayat Ve biz o ruyada kuşlar gibi hafiftik Yureğimiz gokyuzu kadar engin, bulutlar kadar beyazdı Her gozlerimi actığımda, her kapattığımda seni gorurdum karşımda…

Ellerimi her uzattığımda ellerini bulurdum Butun guzellikleri, sevincleri yalnız sende yaşardım Sensiz hayatın ne kadar boş, anlamsız olduğunu, sensiz kalınca oğrendim Yağmur Ciceğim…

Bir gun cekip gittin, her şeyimi kaybettim Yaşama sevincimi, direncimi, guluşumu, mutluluğumu, yaşama dair ne varsa hepsini kaybettim, her şeyim yerle bir oldu Ucurum başlarında, duvar diplerinde kaldım Kimse aramadı, sormadı Tut ellerimden alıp beni dağlara gonul guneşim Uşuyorum Uşuyorum Guneşe ulaşılmazlığı bilerek soluğunun sıcaklığına sığınmak istiyorum Sıcak yureğine gereksinimim var Biliyorum benden cok uzaklarada bir yerdesin, sana ulaşmaya gucum yok

Ey gonulciceğim Ey ayışığım Aytanem, nurtanem, birtanem Sen olmadan nasıl bakarım gokyuzunun maviliğine Nasıl bakarım engin denizlere, hayat bir dalgaysa eğer Nasıl yurur sularda sandalım, ruzgarın olmadan, dolmadan iliklerime sevdanın iksiri, ufuklara nasıl acılabilirim

Sen deniz olsan kanasan ben dalgan olurum
Kimsesiz kalsan ağlasan ben dunyan olurum
Sen ateş olsan yansan ben duman olurum
Bir omur yureğimde saklarım seni, unutma

Yağmur Ciceğim, canımdın sen anlıyor musun? Ayışığımdın, her şeyimdin benim Yaşamın adı, sevginin tadıydın Seninle yaşadığımı hissediyordum ancak Neye dokunsam sen olurdun, nereye baksam seni gorurdum aynalarda, ne yana donsem sen dururdun karşımda Aksın vururdu sulara

Yanımda olduğun zamanlar dunyanın en mutlu insanı olurdum Zamanın gecmesini asla istemezdim Sensiz dakikalar yıl gibi uzar ve gecmek bilmezdi zaman İsterdim ki, her an yanımda olasın Her dakika gozlerinin derinliğinde yitip gideyim Cunku kendimi en mutlu, en guvende hisettiğim anlar, senin yanında olduğum anlardı

Yureğimdekileri her gece kağıtlara dokuyarak, her sabah seher yellerine okuyarak uzak cığırlara, uzak yollara savuruyorum şimdi

Ruzgarsaclım sende ansızın bir ruzgar gibi esip girmiştin gonlume, ruzgarın savurduğu yapraklar gibi de cekip gittin ve her şey bitti Şimdi yureğim paramparca, hasretim col yangını, her ah cekişte tutuyor icim

Sen gittin masal bitti, hayatla mucadele saflarımın hepsini kaybettim Bu yalancı dunyada tek gerceğim, tek yaşama nedenimdin… Tek dayanağım, yaşama kaynağımdın…

Karanlık bir ucurumun kenarında duştum, duşeceğim şimdi Hic bir dayanağım, tutamağım kalmadı artık…

Aradan gecen bunca zaman, senden aldığım yaramı iyileştirmedi Hala mutsuz, hala bedbaht ve sensizim…

imagessevgiliyeyazilmisaskmektuplari5ad922a9dd72dpng