Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Yeni Kısa Mesajlar

Sevgiliye Yeni Kısa Mesajlar
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sevgilinize Yeni Kısa Mesajlar 2019

Aşkın Kalbindeyse
Mutluluğun elindeyse,
İstediğin iki kelimeyse
SENİ SEVİYORUM

Gun bitse bile gokyuzunde
daha gunler bitmedi
cunku dilde soz cicekte renk
ve zamanda gelecek bitmedi
kalbinde umudun hic eksik olmasın

Belki, en iyi arkadaşlık,
sallanan bir koltukta beraber sallandığınız,
tek bir kelime etmediğiniz,
ve giderken bunun hayatınızdaki
en iyi sohbet oldugunu duşunduğunuz kişilerde saklıdır

Gokyuzundeki yıldız sayısı
kadar insan varsa eğer,
sen coban yıldızı olmalısın !
Hani yurek guzelliğiyle
etrafını aydınlatan yıldız

Her aşkın gokyuzunde
bir meleği varmış
Yeryuzunde biten her aşk icin
gokyuzunde bir melek ağlarmış
İnan ki bizim meleğimiz hic ağlamayacak

Bir kar tanesi gokyuzunden
suzulurken bircok imza bırakır,
hayattaki saf beyazlık her kar tanesinin imzalarından ouşan bir kolajdır

Merhaba sevgi denizindeki dostluk feneri,
biliyor musun bu gece de bana yine sen
sevgi ışığını yansıttın, şu an icim sımsıcak ve dostumlayım

Bir su gibi berrak,
bir cicek gibi sevgi yuklu,
gokyuzu gibi yalın okyanus kadar
derin kelimelere sığmayacak kadar
buyuk bir sevgimiz olduğunu sakın unutma !

bir gun buluşacağımız yere gelmezsem dunyanın butun renklerinden oluşan bir demet cicek yaptır cunku beni senden ayıracak tek kuvvet olum beni yakalamış demektir

Elbet ruzgar ve deniz taşır emanetlerini,
Bekle gun gelir guneşim bulacaktır seni,
Akşamları balkona cık, gozlerini kapat,
Ruzgar benim yerime opecek seni

Dunde, bugunde, yarın da hep yanındayım,
Yanlızlığı hissettiğinde elini yureğine koy,
Ben hep oradayım

Guneş icin aydınlatmak,
Kuş icin ucmak,
Ruzgar icin esmek ne ise,
Benim icin de seni sevmek aynisi
SENİ SEVİYORUM

Sana olan sevgim icimde once bir su birikintisi,
Sonra gol oldu, daha sonra denize donuştu,
Şu anda okyanus, icime sığmıyor

Guller Hep Ellerinde Acsın Ama Dikenleri Batmasın Sevda Hep Seni Bulsun Ama Seni Yaralamasın Mutluluk Hep Yureğine Dolsun Ama Beni Unutturmasın

Birgun Yağmura Yakalanırsan Benden Kactığın Gibi Yağmurdanda Kac Cunku Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İcin Ağlayan Benim

Uzaklıklar Kucuk Sevgileri Yok Eder, Buyukleri Yuceltir Tıpkı Ruzgarın Mumu Sondurup Ateşi Yukselttiği Gibi

Seni her ozlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum Ne kadar ozledim diye sorarsan, kalbimde bir gokyuzu taşıyorum bunun icin seni cok seviyorum

Mevsimlerden sonbahardayım, senin yuzunden Dunyadaki herkes icin herhangi biri ama herhangi biri icin dunyalara değersin

Yağmurlu bir havada SENİ SEVİYORUM demeye gerek var mı?İşin ne cama yaslan sah hadi bakalım

aşkını yureğimde sakladım ama anlmadın gozlerini gozlerimde sakladın anlamadım seni sevıyorum dedin yine anlmadın ne yapıyım seninde seni sevıorum diyebilmen icin

bazı geceler gokyuzunde ayı goremezsin ama bilirsin ay gecenin icinde saklıdır tıpkı yanımda olmasanda her zaman KALBİMDE OLDUGUN GİBİ HEP İCİMDESİN

SEN HAYATI YAŞAMAYA DEĞER KILAN SEN MUTLULUĞU BANA DOYASIYA TATTIRAN VE SEN OZLEMİNDEN UYKULARIMI KACIRAN BİRİCİK SEVGİLİM; SENİ COK SEVİYORUM

HER aŞkIn Sonu değil mi?1 avuC gOz yaŞI!

biz sevdiğimizi iki opucuk icin değil bir omur birlikte olmak icin severiz

canım askım gitme uzaklarasana ihtiyacım vargidenler donmuyor geri

SEN HİC DENİZİN DİBİNDE ORMAN GORDUNMU OLMAZDEME CUNKU BEN SENİN GOZLERİNDE OLULERİN BİLE GOREMEDİGİ CENNETİ GORDUM BEGULUM

MUTLULUK; DİKENLER ARASINDA ACAN BİR GULDUR

hasret kapımda nobet tutuyorbiricik sevdiğim uzak bir yerde gozlerim hep ve sadece onu arıyor!!!!!

Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan buyuk dağ bulamadım

Ozgurluk duşlerde değil ,kendi kendimize yukselttiğimiz citlerin ardındadır

İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur Camuru bile olur; lakin, govdeni guneşin altına yaydığın bahar gunleri parmakla sayılıdır O parmakla sayılı anlar icin, o birkac yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur

Goz Damlalarının Yanaklarına Cizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Guzel Ağlayasın

Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol Gelip Boşluk Dolduranlardan Değil, Gittiğinde Yeri Dolmayanlardan Olsun

Bir Dost Yuzune İhtiyac Duyduğunda Başını Kaldır ve Gokyuzune Bak Guzduzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasından Gulumsuyor Olacağım