Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgimi kesin etsem mi bundan böyle ? Sizin görüşleriniz?

Sevgimi kesin etsem mi bundan böyle ? Sizin görüşleriniz?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ben anlatmaya başlıyım umarım fazla uzun yazmıcam zaten ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım başlıyorum:

Sevdiğim kızı anlatayım Öyle zırt pırt meydana çıkan bir herif değil yoksa çok güzel bir kız sürekli çıkma teklifleri falan alıyor lakin kabul etmiyor o aşka inanıyor Kız yeni sevgilisinden ayrıldı Birazcık pesimist Dış görünüşe fazla bakmıyor o iç güzelliğe baktığını söylüyor bana Çok gürültüsüz bir kız fakat kafa dünyası benimkiyle aynı

Neyse birazda yaşadıklarımızdan ve bizden bahsedeyim:

Kızla çok rahat konuşuyorum Çünkü kafa dünyası benimkiyle benzer Kızla birbirimize kanka falan demiyoruz Şuan yalnızca çok yakın arkadaşız Sahiden arkadaşlığımızda o kadar uzun sürmedi uzun zamandır tanımıyoruz birbirmizi yeni yeni oluyor Kızla sabahlıyoruz sıkılmadan defalarca konuşuyoruz sabahleyin 7lere 8lere hatta bir keresinde gün boyunca hiç uyumadık 10 dakika bile uyumadık uyumadan kalmaya bile çalışmıştık Kızla yalnızca internette konuşmuyoruz Haricen çıkıyoruz emrindeki etraf var bizim 5 6 birey oluyoruz hep arkadaş ortamı işte dışardada konuşuyoruz Hatta cümbür cemaat evine gidiyor biz kalıyoruz başlarda böyle tek başına benim yanıma gelmeye falan çekinirdi ama artık birazda olsa yanımda kalıyor saat 10lara değin konuşuyoruz sonradan evimize kaçıyoruz ordan msnden konuşuyoruz sabahlıyoruz falan işte Kız şuana kadar aradığım özelliklerin nerdeyse hepsine sahip Çok ortak noktamız var

Gelelim ben ve benim düşüncelerime:

Kendimce kız tam aradığım bir kız Gerçekte başlarda alt onu tanımıyorken onunla çıkamam demiştim Ben onu tanımamıştım havalı bir kız sanıyordum Çünkü hoş kız yani çok yazanı var fakat öyle pas vermiyor Ben kıza galiba aşık oldum şiirler yazmaya başladım Sınavları yüzünden kız buraya gelemiyor Bakıyorum bizim balkondan onların balkona odasının ışığı yanmıyor İnternete girmiyor sınavlara çalışsın diye annesi kesmiş 4 5 gündür göremiyorum ve fazla merak ediyorum acaba nerelerde şuan ne yapıyor diye defalarca düşünüyorum Arkadaşları 10 gün gelmeyeceğini söylemişti sınavlara çalışacagını ben burda fazla güç dayanıyorum

Kızın sevgilisinden ayrılışı:

Kız sevgilisinden ayrıldı Sevgilisi ona neden istedğim gibi davranmıyorsun böyle olucaksa bitsin demişti Daha Sonra kıza uzun yanıt yazdım ben olsam şöyle derdim dedim ve kızın üzülmesinide istemiyordum gerçekten Ben söyledim dedim bunu yazma yazarsan sonu ayrılığa gider dedim Kız bana olsun sen benim seslenmek istediklerimin hepsini yazmışsın dedi bu mesajı ona gönderiyorum dedi ve bende kendimi suçlu hissettiğimi ona söylemiştim benim mesajı gönderdi ve ayrıldılar
Kıza sordum bundan böyle uzun süre çıkmazsın kimseyle dedim oda baht dedi ve güldü

Yani kısacası ben kıza aşık oldum arkadaş aklımdan çıkmamaya başladı kız çünkü o beynimde bundan böyle çok öbür onu merak ediyorum Sürekli sorgulamamdan arkadaşları ne yapcan diyor bende belli etmemek için hiiç diyorum

İşte buda benim öyküm lütfen birkaç birşeyler söyleyin ne olursa olsun
Kıza sevgimi yavaştan belli etmelimiyim? lakin nasıl emin ediyim yani Ona biraz dahamı yakın davransam Ona direk çkma teklifi edemem Sevgimi belirlenmiş edersem benim için daha iyi Onunda bana aleyhinde birşeyler hissettiğinden şüpheleniyorum biraz daha üstüne düşmeye çalışacam

Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt