Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevgisiz 24 yıl!

sevgisiz 24 yıl!
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sevgisiz 24 yıl! 24 Yaşındaydı Okulunun en başarılı öğrencisiydiÖyle çok iş teklifi almıştıki yaşamını,başarılı ve zengin bir meslek adamı olarak geçirmesi garantiydiKendisini herkesten üstün görürdü,kimseyi beğenmezdiArkadaşları onun kırıcı olduğundan yakınırdı hep AŞK onun için etap bağıydı birini sevmenin düşüncesi bile itici gelirdiBir sabah kendini fena hissetti,soluğu derhal doktorda aldıTest üzerine deneme yapıldı ve teşhis kondu KANSERDoktor yalnızca birkaç aylık ömrün var dediğinde inanamadıOysa neler bekliyordu hayattanEve kapandı kimseyle görüşmüyorduBir gün televizyon izlerken bir laf dikkatini çektiFilimde bir kadın kendisini terk eden sevgilisine (En Büyük Mutsuzluk Sevgisiz Bir Hayat Sürmektir) Bundan daha kötüsüde bu dünyadan sevdiklerine(Seni seviyoruM) demeden gitmek diyordu Televizyonu kapattı ve düşündü,bugüne kadar hiç kimseye (Seni Seviyorum) dememişti ve bunu bildirmek için böylece eksik zamanı kalmıştıkiFırladı yatağından,banyoya koştu günlerdir kesmediği sakalını kestiEn güzel kıyafetlerini giyine dışarı çıktı önce okuluna gittiDersin ortasında sınıfa girince hem öğretmeni hemde arkadaşları şaşırdıizin istedi öğretmeninden bir kaç şey anlatmak için Yıllardan Beri sizinle birlikteydik dediAma ben hiç birinizle yakın olmadımÇoğunuzu kırdım,aşığıladım lütfen beni bağışlayınSizi seviyorum sizi fazla seviyorumOkuldan çıktığında öylesine rahatlamıştıkikendisi bile şaşırdıDemek bu dek kolaydı Demek böylesine sihirliydiO Seni SeviyorumSözü bitmiş eve döndü Annesi,Babasıve kardeşleri onu fazla merak etmişlerdi ve her yeri ayağa kaldırmışlardıNeredeydin diye sorduklarında(Sevginin Kuçağında) yanıtını verdiBabasına,Annesine ve Kardeşlerine tek tek sarıldı hepsine yüzlerce defa Sizi Seviyorum dediSonra kağıdı kalemi aldı eline ve şunları yazdı İnsanlara Seni Seviyorum aramak için ölümü beklemenize lüzum değil şu anda henüz başlayabilirsinizBaşlayınki hayatınız güzelleşsin,zenginleşsinHem derhal başlamasanız yeniden söyleme şansınız hiç olmaya bilirErtesi gün onu kuvvet bir tayin bekliyorduBu yazdıklarını o kısacık sürede bulabildiği her adrese gönderecekti Yatağına uzandı ve acılarına rağmen yaşamında hiç böylesine huzurlu uykuyaa ölüme daldı  

858,505Konular
982,670Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt