Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgisiz Nikler

Sevgisiz Nikler
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgisiz Nikler nikler msn nikleri, sevgisiz nikler, çarpıcı, en güzel, yeni, ile ilgili bilgiler burada melekler Sevgili melekler, En çelik gibi modunuzdasınızHer şekilde yansıtmak istiyorsunuzBuyrun size en sevgisiz niklersevgisiznikler5c582ed865d67pngalt :D:D :D:D :D:D yaLanLar yaLanLar Benzeri ßir céZa martıLarın d0ymak ßiLmez ÇıqLıkLarı İçimde Durmak ßiLmeyen Açlık : Sén ÇıqLıkLarı değil Olan yürekTe asK beklediM Kaybolan gönülé umuT bekledİm Kim bu bize sormadan Adımızı koyup derslik derslik ayıranlar neden hiçbişey istediğim gb ve gerçek olmuo Bıktım kalbimi bi tartma gb taşımaktan! Sonu yoktu madem bu askin neden basladik ? yalnizdim anlatamadim ne sana ne baskasina bu sevgi beni bitiriyordu én z0ruda ne bLio musn? sewipte sevmi0rm demek qöRüpte qörmemezLkten qéLmk biLpte anLamamzLıa wurmak yanlış ırk yanlış yüzler yanlış aşkLar baksaydın qrébLrdın hrséy qzLérımdydi! qzLérmde ßir damLa ya$ wardı ! aqLayaMadım ! 0 damLada sén wardıN ! anLayaMadın ! Yürekteki Emanet Senden İbaret  

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt