Kısa Sevgisizlikle İlgili Sozler
Ne kadar Zor Olsada Bu Sevginin Bitmesi Başroldeydin Ben iSe Senin icin Sadece Bir Figurandım
Sevgisizlikle iLgili Sozlerimin Sahibi Sen OrtakLarın iSe ihanetlerin Bunları Unutma
Sevgisiz Kalsada Yureğim Onursuz Kalmaz Gururum
Kim ne derse desin sana layık Değil bu Kalp Senin Gibi Sevgi Duşmanına ben Fazlayım
Olmak istediğin gibi gorun kendini kasma gulum, sevgisizlik icinde beni bunaltma gulum
Sesini Duymayı Elini Tutmayı Sevgisiz Kalbime Sevgi ışığı OLmanı OZLEDİM!!!
Bırakıp Gitme Ellerimi Sevginden Mahrum Etme Beni SensizLik tek Korkum
Sevgisizlik icinde kaldığımda Sana Hediye ettiğim Şarkıları Actım, Şimdi Tarumar Olmuş Gonlum Soz Dinlemiyor
Ne Uzaklıklar Bitirir Beni Ne gecenin yaLnızlığı Sadece hayatta Sensiz Ve Senin Sevgiden Habersiz Kalmak Bitirir beni
Senin Sesini Duydum Ya gulum Hayata BaşLadım Sevgisiz Bırakma Beni Gulum hayatla Aramı Bozma Gulum
Ne guzelleri terk etti kalbim Sırf Senin icin Şimdi Değersiz Kalbim Sevgisiz Kaldı Senin icin insafsız
Sevgisizliğe Boyun Egiceğimi Hic Duşunmemiştim Seni Tanıyana Denk
Sensizlik Sonum Olsada Sevgisizlik Olmucak Bunu Anla!
Sen Beni uzsende ben Yine Sevecem Sen Cekip Gitsende Bu Sevgisiz Kalbim yine Seni Sevicek
Kuru Guurultulerin Arasında kaybolmuş Bir SevgisizLik Abidesiyim
Sevgisizlik Bitirdi Ben hayatta Kalmak icin Sebebim yok Artık
Seni Okadar cok Sevdimki Gulum Şimdi SevgisizliKler icinde Savaşıyorum Kalbimle
Sevginle Mutlu OLan Kalbim Şimdi SevgisizlikLer icinde Derbeder Oldu
Ne kadar Zor Olsada Bu Sevginin Bitmesi Başroldeydin Ben iSe Senin icin Sadece Bir Figurandım
Sevgisizlikle iLgili Sozlerimin Sahibi Sen OrtakLarın iSe ihanetlerin Bunları Unutma
Sevgisiz Kalsada Yureğim Onursuz Kalmaz Gururum
Kim ne derse desin sana layık Değil bu Kalp Senin Gibi Sevgi Duşmanına ben Fazlayım
Olmak istediğin gibi gorun kendini kasma gulum, sevgisizlik icinde beni bunaltma gulum
Sesini Duymayı Elini Tutmayı Sevgisiz Kalbime Sevgi ışığı OLmanı OZLEDİM!!!
Bırakıp Gitme Ellerimi Sevginden Mahrum Etme Beni SensizLik tek Korkum
Sevgisizlik icinde kaldığımda Sana Hediye ettiğim Şarkıları Actım, Şimdi Tarumar Olmuş Gonlum Soz Dinlemiyor
Ne Uzaklıklar Bitirir Beni Ne gecenin yaLnızlığı Sadece hayatta Sensiz Ve Senin Sevgiden Habersiz Kalmak Bitirir beni
Senin Sesini Duydum Ya gulum Hayata BaşLadım Sevgisiz Bırakma Beni Gulum hayatla Aramı Bozma Gulum
Ne guzelleri terk etti kalbim Sırf Senin icin Şimdi Değersiz Kalbim Sevgisiz Kaldı Senin icin insafsız
Sevgisizliğe Boyun Egiceğimi Hic Duşunmemiştim Seni Tanıyana Denk
Sensizlik Sonum Olsada Sevgisizlik Olmucak Bunu Anla!
Sen Beni uzsende ben Yine Sevecem Sen Cekip Gitsende Bu Sevgisiz Kalbim yine Seni Sevicek
Kuru Guurultulerin Arasında kaybolmuş Bir SevgisizLik Abidesiyim
Sevgisizlik Bitirdi Ben hayatta Kalmak icin Sebebim yok Artık
Seni Okadar cok Sevdimki Gulum Şimdi SevgisizliKler icinde Savaşıyorum Kalbimle
Sevginle Mutlu OLan Kalbim Şimdi SevgisizlikLer icinde Derbeder Oldu