Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgisizlik Sozleri

Sevgisizlik Sozleri
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kısa Sevgisizlikle İlgili Sozler

Ne kadar Zor Olsada Bu Sevginin Bitmesi Başroldeydin Ben iSe Senin icin Sadece Bir Figurandım

Sevgisizlikle iLgili Sozlerimin Sahibi Sen OrtakLarın iSe ihanetlerin Bunları Unutma

Sevgisiz Kalsada Yureğim Onursuz Kalmaz Gururum

Kim ne derse desin sana layık Değil bu Kalp Senin Gibi Sevgi Duşmanına ben Fazlayım

Olmak istediğin gibi gorun kendini kasma gulum, sevgisizlik icinde beni bunaltma gulum

Sesini Duymayı Elini Tutmayı Sevgisiz Kalbime Sevgi ışığı OLmanı OZLEDİM!!!

Bırakıp Gitme Ellerimi Sevginden Mahrum Etme Beni SensizLik tek Korkum

Sevgisizlik icinde kaldığımda Sana Hediye ettiğim Şarkıları Actım, Şimdi Tarumar Olmuş Gonlum Soz Dinlemiyor

Ne Uzaklıklar Bitirir Beni Ne gecenin yaLnızlığı Sadece hayatta Sensiz Ve Senin Sevgiden Habersiz Kalmak Bitirir beni

Senin Sesini Duydum Ya gulum Hayata BaşLadım Sevgisiz Bırakma Beni Gulum hayatla Aramı Bozma Gulum

Ne guzelleri terk etti kalbim Sırf Senin icin Şimdi Değersiz Kalbim Sevgisiz Kaldı Senin icin insafsız

Sevgisizliğe Boyun Egiceğimi Hic Duşunmemiştim Seni Tanıyana Denk

Sensizlik Sonum Olsada Sevgisizlik Olmucak Bunu Anla!

Sen Beni uzsende ben Yine Sevecem Sen Cekip Gitsende Bu Sevgisiz Kalbim yine Seni Sevicek

Kuru Guurultulerin Arasında kaybolmuş Bir SevgisizLik Abidesiyim

Sevgisizlik Bitirdi Ben hayatta Kalmak icin Sebebim yok Artık

Seni Okadar cok Sevdimki Gulum Şimdi SevgisizliKler icinde Savaşıyorum Kalbimle

Sevginle Mutlu OLan Kalbim Şimdi SevgisizlikLer icinde Derbeder Oldu

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt