Sevgiyi Anlatan Şarkılar Sevgiyi anlatan şarkılar Sevgililer Günü İle İlgili Şarkılar Şayet bir güzel bir şarkı eşliğinde vereceğiniz hediye, edeceğiniz bir dansla harika bir sevgililer günü geçirebilirsiniz meleklersevgiyianlatansarkilar5c57b1d28e9e6alt Bu niyetle sizler için hazırladığımız en güzel sevgililer günü şarkılarını, sevgiyi anlatan şarkıları bir araya getirdik Buyrunsevgiyianlatansarkilar5c57b1d2b8c85gifalt :tik: :tik: :tik: 1549251022 1549251022 sevgiyianlatansarkilar5c57b1d2bcb94sevgiyianlatansarkilar5c57b1d2bcb94sevgiyianlatansarkilar5c57b1d2bcb94 Onur Akın seviyorum seni şarkısı Tarkan inci tanem şarkısı Levent Yüksel Medcezir şarkısı ilhan irem senden diğer kimse yok içimde grup 84 son mektup ferhat göçer cennet yıldız tilbe mühür gözlüm Ferhat göçer dönmez olsun Murat Başaran Sana Ölürüm Bülent Ersoy biz ayrılamayız Hayal Sokağı Sakinleri Sevdan bir alev Grup çığ dağlar atamadım sevdamı Rafet El Roman Seni Seviyorum Yıldız Tilbe Aşk Laftan Anlamazki Mustafa CeceLi Hastalıkta sağLıkta Şebnem Ferah Yağmurlar