Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevilen şarkıcı Yusuf Güney 'Arabesk'in Üstadları'nı taklit etti!

Sevilen şarkıcı Yusuf Güney 'Arabesk'in Üstadları'nı taklit etti!
0
142

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
gT4bB_1579877519_5475.JPG

Halk arasında sevilen müzikçilerden olan Yusuf Güney, Esenler Belediyesinin düzenlediği "Müzikli Söyleşi" programına katıldı.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdüriyeti tarafından gerçekleştirilen "Müzikli Söyleşi" etkinliğinde müzikçi Yusuf Güney, hayranlarıyla bir araya geldi. Aktiflikte sevilen sanatçı Rafet El Roman ile birlikte düet yaptığı “Aşk-ı Virane” müziği sonrasında Güney anısından şöyle bahsetti: “Stüdyoda ‘Heder Oldum Aşkına’ müziğinin kayıtlarını alıyorum. Rafet abi bana baktı, ‘Yusuf, çok merak ediyorum bu şarkıyı benimle yapmasaydın, Türkiye’den hangi sanatkarla yapmak isterdin?’ dedi. Ben de, ‘Valla ben arabeskçi bir adamım, çocukluğumdan beri arabesk dinliyorum. Ferdi Peder, Müslüm Peder, Orhan Peder, İbrahim ağabeyimizle büyüdüm. Bu şarkıyı olsa olsa dört büyüklerle söylemek isterdim.’ dedim.  Rafet ağabey ‘Nasıl olurdu evet olsaydı?’ dedi. Ben de o vakit bu sesleri taklit etmiştim. Artık bir de sizin için seslendireyim.” diyerek Ferdi Tayfur, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses’i taklit ederek “Aşk-ı Virane” müziğini söyledi.

vOmd1_1579877530_6479.JPG

Taklit üzerindeki başarısıyla herkesin dikkatini çeken Güney, aktiflik sırasında “Melekler Seni Bana Yazmış”, “Hadi Aşkım”, “Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman”, “Emri Olur”, “Unut Onu Kalbim” ve “Narin Yarim” üzere sevilen müziklerini seslendirdi.

rf2FP_1579877546_6588.JPG

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt