Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevimli Mesajlar ve sevimli sozler

Sevimli Mesajlar ve sevimli sozler
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
SeninLe 1 gun değiL 1 omur değiL 1 Kuşak Değil 1 Asır Değil 1 Ben oLmak istiyorum imagessevimlimesajlarvesevimlisozler5ad94c3cf272bpng

Sevimli oLduğun Kadarda Guzelsin Bunu biLiyormusun? biLmiyorsan SoooLiyim Seni Cok Beğeniyorum )

SevginLe Doğdum Aşkınla Buyudum Bebeim Şimdi Seninle Yaşlanıyorum ve Ancak Seninle oLurum Bunu UNutma Gulum

Sana Kendimi Hediye ediyorum Cunki Bedenimin icinde Sen Varsın Aşkın Sevgin Var Birtanem

Sevimli Aşkım benim Seni Okadar Cok Seviyorumki Sen Sevgilerin En yucesini Hak ediyorsun Birtanem Benim

Gul Kokusuyla, Bulbul Sesiyle, Sende Sevginle Benim Hayatımdasın Aşkım benim

Kalbimde Gozlerin Beynimde ismin bedenimde Sevgin geziyor Bebeğim

Anılar Yaşadıkca Sevgiler Paylaşıldıkca Coğalır, Ben Seni Duşunerek yaşıyorum Birtanem

Seni Severek gunumu geciriyorum Sana Aşık Olarak oLemk istiyorum Canım benim

Seni iLk gorduğumde Anlamıştım Melek Olduğunu Ve Benim icin Dunyaya Geldiğini

Sensiz Kalıcağıma Yunanlılarla Bir Arada Yaşarım Aşkım imagessevimlimesajlarvesevimlisozler5ad94c3cf272bpng

Seni Okadar Cok Seviyorumki Aldığım Nefes Tanelerinde Seni Nekadar Cok Sevdiğimi Oğretiyorum Hucrelerime

858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt