Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevimli SMS Sozler

Sevimli SMS Sozler
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seni Severek gunumu geciriyorum Sana Aşık Olarak Olmek istiyorum Canım benim

Seni iLk gorduğumde Anlamıştım Melek Olduğunu Ve Benim icin Dunyaya Geldiğini

Sensiz Kalıcağıma Yunanlılarla Bir Arada Yaşarım Aşkım

Sevimli Aşkım benim Seni Okadar Cok Seviyorumki Sen Sevgilerin En yucesini Hak ediyorsun Birtanem Benim

Gul Kokusuyla, Bulbul Sesiyle, Sende Sevginle Benim Hayatımdasın Aşkım benim

Kalbimde Gozlerin Beynimde ismin bedenimde Sevgin geziyor Bebeğim

Anılar Yaşadıkca Sevgiler Paylaşıldıkca Coğalır, Ben Seni Duşunerek yaşıyorum Birtanem

Seni Okadar Cok Seviyorumki Aldığım Nefes Tanelerinde Seni Nekadar Cok Sevdiğimi Oğretiyorum Hucrelerime

Aşk Guzeli Sevmek Değil Aşk Sevdiğini Sevginle Guzelleştirmektir

Seni Severek gunumu geciriyorum Sana Aşık Olarak oLemek istiyorum Canım benim

Sensiz Kalıcağıma Yunanlılarla Bir Arada Yaşarım Aşkım

Seni Okadar Cok Seviyorumki Aldığım Nefes Tanelerinde Seni Nekadar Cok Sevdiğimi Oğretiyorum Hucrelerime

Ben Guzele Guzel Derim Guzeli Anası Doğurmuşsa

Gul Kokusuyla, Bulbul Sesiyle, Sende Sevginle Benim Hayatımdasın Aşkım benim

Kalbimde Gozlerin Beynimde ismin bedenimde Sevgin geziyor Bebeğim

Anılar Yaşadıkca Sevgiler Paylaşıldıkca Coğalır, Ben Seni Duşunerek yaşıyorum Birtanem

SeninLe 1 gun değiL 1 omur değiL 1 Kuşak Değil 1 Asır Değil 1 Ben oLmak istiyorum

Sevimli oLduğun Kadarda Guzelsin Bunu biLiyormusun? biLmiyorsan Soyliym Seni Cok Beğeniyorum

SevginLe Doğdum Aşkınla Buyudum Bebeğim Şimdi Seninle Yaşlanıyorum ve Ancak Seninle oLurum Bunu UNutma Gulum

Sana Kendimi Hediye ediyorum Cunku Bedenimin icinde Sen Varsın Aşkın Sevgin Var Birtanem

Sevimli Aşkım benim Seni Okadar Cok Seviyorumki Sen Sevgilerin En yucesini Hak ediyorsun Birtanem Benim

Seni Severek gunumu geciriyorum Sana Aşık Olarak oLemk istiyorum Canım benim

858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt