Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevinirken Bacağını Kırdı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Attığı gole sevinirken ayağını kırdı, bundan başka gol iptal edildi

David Beckham'ın transferiyle gündeme gelen Los Angeles Galaxy'nin hafta sonu oynadığı maçta acayip bir durum meydana geldi

Los Angeles Galaxy'nin Real Salt Lake ile karşı karşıya geldiği maçta gol atan Arjantinli oyuncu Fabian Espindola, attığı gole sevinirken ayağını kırdı Dahası attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi Espindola yaptığı açıklamada, başına gelen olaydan utanç duyduğunu söyledi

Maçın 5 dakikasında gol atan eski Boca Juniorslı oyuncu sevincini orta sahada taklalar atarak gösterdi Fakat oyuncunun sevinci kısa sürdü Espindola, ayakları yere basınca sendelemeye başladı ve destek ekiplerinin müdahalesi sonrası ayağını kırdığı görünürde oyuncuya bir fena haber de hakemden geldi Maçın hakemi oyuncunun attığı golün ofsayt olduğunu belirterek, golü iptal etti Maç 22'lik beraberlikle sona erdi

Altı hafta sahalardan uzaktan kalacağı açıklanan Arjantinli oyuncu, maç sonrası şu açıklamalarda bulundu:

Başıma gelenlere inanamıyorum ve aslında fazla utanç duyuyorum yeniden asla bir gole bu kadar sevinmeyeceğim Daha önce binlerce kere saha içinde taklalar atmıştım, fakat olacakları bilseydim asla böyle bir şey yapmazdım*

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,103Kullanıcılar
bixiciSon üye
Üst Alt