Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevip De Terk Eden Geri Döner Mi?

Sevip De Terk Eden Geri Döner Mi?
0
377

Similar threads

Arkadaşlar 4 ay önce ayrıldıve bundan böyle birbirimizi göremicektikama beni son gördüğünde deliler gibi seviyorduacaba görmeye başlayınca her tarafta sevip döner mi?son gördüğünde çıkıyoduk ayrılma sebebide soğumaktıgörüşemicez diyesoğumak işte ayrılıkların tek nedeni! peki size...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Sevgilim aralıksız ayrılalım yapamıyorum Arkadaş olarak daha iyiyiz filan diyordu müsade vermiyordum ayrılmamıza En sonunda tartışıyorduk ve ben şöyle dedim: Çıktığımızdan beri kesintisiz ayrılalım diyorsun DALGA MI GEÇİYORSUNNN? Ilk kez sana bu değin kızgınım Seni bidaha görmek bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
İçimdeki şu soru işaretlerine bi son vermek için bu konuyu açıyorum ve deneyimli şahısların yardımını bekliyorum Ben kız arkadaşımla 1 yıla yakın birlikte oldum Mutlu mesut gidiyorduk taa oysa benim ona ayrılık mesajı atmama değin(ayrılma nedenin onun da kabul edeceği bir neden) Ve ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Yeniden Ardına Kadar Okumanız Kuvvetle Öğüt Edilir, Okuduktan Sonradan Çok Şeyin Değişeceğine İnanıyorum ! Siz kendinizi ne kadar kasarsanız kasın bu salak kız sizi elbet terk edecek Neyse fakat biz varız Kızın sizi terk etmek için başvuracağı yöntemleri egale edip kızın sizi terk etmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt