iltasyazilim
FD Üye
Başta merhaba arkadaşlar Bir kız var kendisi ile Okullar açıldı açılalı konuşuyoruz bunu ozamandan belirli seviyorum şu son 1 ay bayağa maceralı geçti sevgilisi vardı ondan ayrıldı 1 ay oluyor sanırım o sıralar ona yardım çıktım bir zaman daha sonra çıkma teklif ettim sevgilisimden yeni ayrıldım kaşar damgası yemek istemem dedi ve arkadas kalmamızı soyledi olaylar oldu iste arkadaş kaldık ast bu 1 ay önceŞuana gelecek olursak beni kıskanıyor hemde çok geçenlerde yine öneri eder gibi oldum arkadaş olarak daha iyiyiz dedi fakat amacını anlamadım fakat naptım ettim soylettim kız benden hoşlanıyormuş kendi ağzı ile soyledi ama niçin çıkmıyoruz dediğimde oyle edinmek zorunda dedi Neden oyle olması gerektiğini ne yaptıysam öğrenemedim eski sevgilisi ayrıntılarıyla her tarafta sebep o degil dedi güven sorunumu ama dedim oda yok ee birbirimizi seviyoruz peki niye çıkmıyor bu kız fazla kıskanç sanki sevgili gibi bir kızla konuşayım hemencecik bozuluyor trip atıyor sınıfta bundan hariç bir kankam var kız bana birşey söylüyordu yakınlaşmıştık biraz bu olaya anında müdahele etti kıza yavaş çocuğun içine düşecen dedi kıskandığını kendi ağzıyla söyledi bana yani ne biliyim seni oynatıyor diyenlerde var fakat ben o kadar düşünmüyorum telefonumu alıp Whatsapp de mesajlarıma bakıyor tıpatıp sevgili gibi davranıyor PEKİ SİZCE BU KIZ NEDEN ÇIKMIYOR ?