Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seviyor mu kesin değilim, Beylar takviye :ka10:

Seviyor mu kesin değilim, Beylar takviye :ka10:

Similar threads

Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ben hayatımda Lise 2 de bir kız sevdim Fakat fazla seviyordum Dünyalar dek Gözlerinin rengi yeşildi Çok seviyordum Buraya yazmakla anlatamam Lise 2 de ona sevdiğimi söyledim 3 hafta daha sonra Konuştuk ettik 4 gün çıktık 12 Mayıs Perşembe 16 Mayıs Pazartesi 2019 Benden ayrılma sebebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi tereddütteyim Onu çok seviyorum Geçen yıl o da beni seviyordu Lüzum hareketleriyle gerek de göz temasıyla beni sevdiğini hissediyordum Ama derhal her şey değişti O başka sınıfta Benimle akran kardeşiyse bizim sınıfta Kardeşine soruyorum kimi seviyor diye o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
selamlar ben 7 aydır birini seviyorum sevdiğim kız eski nedenler yüzünden ve beni kaybetme korkusundan sevemiyor ve 1 sene daha bekleyeceğini söylüyor kendisi ile her gün konuşuruz şakalaşırız hayatımda benim gibi efendi birini görmediğini söyledi fakat gel geleli böylece duygusalki şeker gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Sevdigim kisiyle ayni lisedeyiz surekli bana bakiyor ,benimle konusmaya calisiyor disarda bi yerde karsilasinca sarılırken elimi tutuyor birde benden bir kolye istemisti onu aldim bu hayatimda aldigim en anlamli hediye dedi ben 4 yildir seviyorum onu fakat onun haberi yok olur ya hissediyordur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt