Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baylar,bir kızı fazla seviyorum oda azıcık beniama geliyor en sevdiğim kankamla güya beni kıskadırıyormu yahut seviyormu bilemiyorum bi takviye edin:conf used::conf used:
Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri...
Ben hayatımda Lise 2 de bir kız sevdim Fakat fazla seviyordum Dünyalar dek
Gözlerinin rengi yeşildi Çok seviyordum Buraya yazmakla anlatamam Lise 2 de ona sevdiğimi söyledim 3 hafta daha sonra Konuştuk ettik
4 gün çıktık 12 Mayıs Perşembe 16 Mayıs Pazartesi 2019
Benden ayrılma sebebi...
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi tereddütteyim Onu çok seviyorum Geçen yıl o da beni seviyordu Lüzum hareketleriyle gerek de göz temasıyla beni sevdiğini hissediyordum Ama derhal her şey değişti O başka sınıfta Benimle akran kardeşiyse bizim sınıfta Kardeşine soruyorum kimi seviyor diye o...
selamlar ben 7 aydır birini seviyorum sevdiğim kız eski nedenler yüzünden ve beni kaybetme korkusundan sevemiyor ve 1 sene daha bekleyeceğini söylüyor
kendisi ile her gün konuşuruz şakalaşırız hayatımda benim gibi efendi birini görmediğini söyledi fakat gel geleli böylece duygusalki şeker gibi...
Sevdigim kisiyle ayni lisedeyiz surekli bana bakiyor ,benimle konusmaya calisiyor disarda bi yerde karsilasinca sarılırken elimi tutuyor birde benden bir kolye istemisti onu aldim bu hayatimda aldigim en anlamli hediye dedi ben 4 yildir seviyorum onu fakat onun haberi yok olur ya hissediyordur...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.