Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seviyormu anlamadım destek edinn...

Seviyormu anlamadım destek edinn...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Her Tarafta anlatıyım adım Yasemin(14) onun adıda Hüseyin(16) aramızda bi tanışma olmadı Hüseyin kuaförde çalışıyor bnde onun çalıştığı yere çoğu kez giderim o işe başlamadan öncede giderdimPatronu Hüseyin bey kazanç misin dediğinde adını öğrendim
Ilk gittiğim gün saçımı kestirecektim Ali die biri var ona anlattım saç şeklini bide boya istedim adam kesti saçımı derken bizde Hüseyinle ara ara göz göze gelioduk arkada durup saç kesişini izliodu o sırada bana baktığını ayrım edip bnde bakıodum saçımı kısa kestirdim Ali abi saçımı onun fönlemesini ve dikmesini istedi oda geldi güzel oldu fln dedi sonradan bende evet dedim
ast kim fön çekio dedi güldü bnde tabiii dedim güldük sonra
ee tabii manken güzel saç güzel saçı yapan hoş dedi bnde tşkr ettim
arkadaşı gldi Hüseyin dedi bnm saçı yrn böyle dikmezsen görüşürüz snle dedi oda bana bak hayranın fazla burda dedi

derken bizm işimz bitti kalktık
23 gn sonra panayırda karşılaştık bn kafamı çevirdiimde bana bakıodu bnde aniden bi arkama döndm annem sesleniodu (kuaförede annemle beraber gittik)
1 hafta sorra annem bn yengem bidaa kuafore annemin saçını yaptırmaya gittik kapıda bekliodu biz girerken gözlerime baktı bnde yengemle konşodum daha sonra içeri girdik annemin saçını yaparlarken 34 defa göz göze geldik kuafor çok doluyduAnnemin saçını yapan adam Hüseyin git şu saçın rengini açmaya yardım et dedi oda geldi sonra annemin saçları yıkamaya aldılar yanıma geldi saçını kuytu kullanıomusun dedi bnde evet ama arkaları dikemiorum dedim daha sonra sn yaparsın dedi gülümsedi Işveren çağırdı gitti
o gun hali hareketi fazla deişikti anlamadım fakat fazla garipti böle huzursuz gibiydi bi sıkıntısı vardı güya
bnm duyglarım onu ç00kk seviyorumm

kusura bakmayın eğer bi şekilde öğrenemzsem kafayı yiycem çok uzun oldu imla hatalarımda oldu özür dilerim nolur destek edin

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt