iltasyazilim
FD Üye
Sevgilimle 3 aylık bir ilişkim vardı bunun5 see sevdiği biri var sadece 2 hafta çıkmışlar onu unttunmu dedğimde evet diyordu ilk başlarda yakın davranıyordu bana sonralardan ben ilgimi çok gösterince ufak nedenlerden doalyı ayrılıp barışıyordu benden sürekli Elinde biliyordu En son Canıma Yetti Buluşalım dedğimde sürekli mazeret uydurması yanında gittiğimde sıkıldım ben gidiyorum demesi Bu bana dedi Ben senn istediğin hiç bieşyi yapmıyorum haklısın ayrılalım neyse 3 4 gün daha sonra biz tkrar knşmaya başladık ben dedim değişebiliceksen her tarafta başlıyalım eski seni sitemiyorum değil ben kendime güvenemiyorum seni bidaha kırarım felan birazcık daha uzattık muhabbeti neyse Bizim arkadşla konuşmuşLar Bu demiş Ben onu seviyorum fakat onun değin fazla yok Şu Anda biz bitmiş çıkıcaz bu sefer benden hiç ayrılamıyacak felan bende ''Sen Aşk nedir Bilmiyorsun Aşağı Yukarı diğe bişe yok ya seversin ya sevmessin senin aklın hala çocuk olgunlaş biraz Allah seni sevdiğine kavuştursun ßß yazdımSonra Bu ağlamış deprasyona felan girmiş sözde En yakın arkadşı Ara özür dile dedi Lakin yapmadım Sizce yapmalımıyım amacı nedir seviyormu teşekürler