Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

seviyorum ama mesafeler engel ne yapmalıyız?

seviyorum ama mesafeler engel ne yapmalıyız?
0
201

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlama arkadaşlar
mesafe ile ilgili bi problemim var
Doğrusu ben seviyorum lakin aramızda uzaklık var ve birbirimize yakın olma fırsatı değil bu konuda kız sıkıntılı ve yanımda istiyorum dıyo lakin ben işim gereği istanbuldayım ve onu da seviyorum ne yapmalıyım

Similar threads

mrb arkadaşlar şart şu bir erkek arkadaşım var henüz birbirimize açılamadık fakat bni sevidigni hissediyorum bakışları konuşması falan cok jest yaptı neyse benım canımı sıkan ıkı şart var 1sı kızlara cok bakıyo facede daima güzel kızların resmini beğeniyo bu çiledn cıkarıyoo erkektir normal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Fazla seviyorum lakin açılamıyorum arkadaşları ise aralıksız senden hoşlanıyor vsvs şeyler söylüyorlar ama tabiki bunu kendisinden duymadan inanmıyor insan acaba benden mi aleyhinde atak bekliyor yoksa bu söylenenler düzmece mi Lakin benim hakkımda konuştuklarına da tanık oldum sizce ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
arkadaslar forumun bu tarafına fazla ugramam ama içimi dökim dedim,, bi kiz var ve onu cok seviyorum , fazla görüp konusamıyorum msjlasmaya basladık ve dayanamayıp msj lasarak acıldım :S Düşünmeliyim dedi , 1 2 kez yolda karsılastım ve biraz konustuk cok az ama cok sıkıntılı benim yanımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
şu anda fazla sevdiğim bi çocuk var dershaneden tanıyodum hiç konuşmuşluğumuzda yoktu ama liseye başlayınca benzer sınıfa düştük fazla konuşmadık tekrar ve daha daha sonra ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım fazla efendi ve saçma sapan şeylere bulaşmadığı için baya bi ilgimi çekiyodu bunun en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Bizim Sitede Bir Kız Vardı 6 ay once tasındılar ve ben bu kıza asık oldum tasındaktan bir hafta sonradan adını öğrendim sağdan soldan soyadınıda aidat borclarından baktım facebook adresini buldumsonradan ekliyecektim vazgeçtim 6 ay defalarca ben baktım kız onumden gelirken ustumu duzeltıyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt