Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seviyorum ama ne yapmalıyım

Seviyorum ama ne yapmalıyım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Fazla seviyorum lakin açılamıyorum arkadaşları ise aralıksız senden hoşlanıyor vsvs şeyler söylüyorlar ama tabiki bunu kendisinden duymadan inanmıyor insan acaba benden mi aleyhinde atak bekliyor yoksa bu söylenenler düzmece mi
Lakin benim hakkımda konuştuklarına da tanık oldum sizce ne yapmalıyım lütfen git gönder açıl demeyin olanak değil
acaba karşımdakinin hal ve hareketlerinden de anlaşılır bu işte bilirkişi olanlarıı buraya alalım
Bizzat daha 12 gün önce hiç tanımadığım ama sevdiğim kızın arkadaşları olduğunu bildiğim kişiler beni doğum günü partisine çağırdılar acaba bunu kendisimi istedi yahut arkadaşları aramızımı yapmaya çalışıyor anlamadım orda ise bir çok defa bana baktığını gördüm ola ki bakışlar kayda değer değildir ama anlamsız anlamsız bakacağınıda hiç düşünmem 50 kişi içinde sadece bana
Bu değin yakınken artık açmak istiyorum bu ilişkiye ama bir yanlamasına da doğrusu böyle birşey yahut ve beni arkadaşı olarak görüyorsa alay konusu almak istemiyorum

858,496Konular
981,599Mesajlar
29,702Kullanıcılar
FUHRERSon üye
Üst Alt