Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seviyorum ama uzağında olmak istiyorum...

Seviyorum ama uzağında olmak istiyorum...
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seviyorum ama uzağında edinmek istiyorum seviyorum lakin korkuyorumİnsan severken kuşku duyar mı? Ben duyuyorum, ya giderse ? ya yarım kalan aşklar gibi benim aşkım da yarım kalırsa diye korkuyorum Bazen gözlerine görmek ,gözlerinde kaybolmak istiyorum, bazen de seni hiç görmemek Seni günlerce görmemek, görmediğim her anda biraz daha seni içimde büyütmek Sonradan içimde artan sevgini gururlandırmak istiyorum Karşıma birdenbire çıkmanı ve boynuna sarılmak , özledim seni diye kulağına fısıldamak Ara Sıra saçmalıyorum; giderse yanmaz canım diyorum ; Ara Sıra de senden uzakta kalmayı istememi gideceğin güne hazır edinmek için düşündüğümü anlıyorum Ben sana olan sevdamı işte böyle çelişkiler içinde yaşıyorum Seviyorum lakin seni arzulamak istiyorum, Yanımda olmanı lakin bir o kadar da ulaşılmaz olmanı diliyorum Gözlerinde kendimi görürken bendeki seni gizlemek istiyorum Diyorum ya ara sıra gitmenden korkuyorum ;işte bu yüzden de sevgimi senden saklıyorum Sevgin aleyhinde ne değin aciz olduğumu anlamayasın diye sık sık sana kızgın yanlarımla yaklaşıyorum Fakat seviyorum seni, hemde ölesiye seviyorum Yalnızca zamandan öğrendiklerimle kendimi aşkın her haline hazırlamaya çalışıyorum seçme parça  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt