iltasyazilim
FD Üye
İlişkim yaksalasık 6 ay once basladı ve halada devam ediyor 6 ayda 8 kere ayrıldık 2mizdin farklı problemleri vardı yan bide aramızdaki yas farkı tabii 3 yaş kucuk bendenben surekli onun okulu olsun kendi sorunları olsun iliskimiz olsun srekli bi caba icindeydim ama o yerine getirmek istiyor lakin yapamıyordu nden bilmiyorum bana kac defa soz verdien son ayrıldıgmızdan 2 gun sonra bu arkadas ortmaında icmis ve o kafayla bi arkadasınn teklifini kabul etmisti lakin tabiki ne yaptıgını bilmeden bnden ozur diledi ayrıldıgını soyledi ve benle yeniden devam etmek istedigini soyledi bundan böyle herseyin eskisinden daha kuvvet olcagını daha cok ozveri istedigi soyledimo herseye ragmen kabul etti ama son yasananlardanmı bilmiyorum fakat oa soguk davranıyorum seviyorum hemde cok hatta biseyler yapmak istiyorum yinede herturlu destek yardım lakin kafamda birsey bunlara engel oluyor ne oldugunu cozemiyorum ama kafamın icinde birsey engelliyoryeniden duzelmek istiyorum ne yapcam bilmiorum lutfen yardım