Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seviyorum Bakışıyoruz Ama açılamıyorum

Seviyorum Bakışıyoruz Ama açılamıyorum
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Derhal ben lise 1 e gidiyorum karşı sınıftan 1 kıza aşık oldum

Ne vakit görsek birbirimize bakıyoruz bio bakıyo ben ona bakınca bakışlarını çeviriyo

Fakat kıza çıkma önerge edemiyorum çünkü onun bana olan duygularından belirli değilim

Yorum yapanlara teşkrler

Similar threads

ilk olarak merhaba arkadaşlar, ben emre burada sizden destek olmak için bulunuyorum direkt konuya girmek istiyorum çok çaresizim lise 1 e gidiyorum arkadaşlar, bizim sınıfta görebileceğim uzaklıkta bir kız var, ona okulun daha birincil günü aşık oldum birincil günden beri dersi dinleyemiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
merhabalar arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
herkese meraba ben 17 yasımda anadolu lisesi sayısal bölümü okuyan bir erkek öğrenciyim henüz yeteri olgunluğa erişmemiş olsam da kendimi yaşıtlarımdan öbür görmekteyim açıklama yapmak istediğim şey ben 23 yaşındaki matematik öğretmenimle 3 aylık bi ilişki yaşadım ben herşeyi en her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
558
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt