iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar lise 3 e gidiyorum benzer sınıftanız kıza karsı ilk ilk olarak hiçbirşey hissetmezken bu yaz her ne olduysa bırbırımızı daha yakından tanıdık ve ona karsı ilgi duymaya basladım sonradan bana sunu dedı kalbimde aklımda defalarca sen varsın fakat bilmiyorum dedi ben birşey diyemedim okulda bunla aynı yerde oturan bir kız var oda bızım sınıfta bana geldi sunları anlattı her gece seni düşünüyomus aglıyomus aklında daima sen varmıssın lakin reddetmıssın dedı bende reddetmedım felan yanlıs anlamıs dedım birdaha sor dedım sorunca hislerim gectı demıs benım olgunlugumdan etkılendıgını soylemıs sınıfta otururken ara sıra bana baktıgını goruyorum kafamı cevırınce oda dırek cevırıyor cuma gunude sınıfımıza yenı cocuk geldı karizmatik birşey yine bana baktıgını gordum kafamı cevırdım o cocuga baktı yuzunde bı sırıtış gözler ona bakıyodu manâ veremedım en son ders arkama oturdu birşey gosterecektım defterde arkamı dondum goz goze geldık dersle ilgili birşey dedım ve dediki banane felan dedi tersledi önüme dönünce yandaki arkadaşına dediki artık yalnızca gülüyorum dedi ne önerirsiniz bana ben seviyorum bu kızı hağlağa