Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seviyorum desem seni, bütün denizler kadar, yetmez ki

Seviyorum desem seni, bütün denizler kadar, yetmez ki
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Seviyorum desem seni, tüm denizler değin, yetmez fakat Seni seviyorum desem, var olan en yüce dağlar değin, En yücesi bir yol değin düz olur Seviyorum desem seni, tüm denizler kadar, yetmez fakat, İçimdeki aşkın bir damlasından, zaten bin deniz olur Desem seni seviyorum, kâinat ne değin büyükse, Şu koca kâinat çok çok küçülür, ölçü olmaz eksik olur Seni seviyorum desem,tamamen mevsimler kadar, Dört mevsimin bütünü de, sımsıcacık yaz olur Desem seviyorum seni, sayısız yıldızlar kadar, Yıldızlar güneşe dönüşür, tüm geceler gündüz olur Seviyorum seni desem, tüm canlılardaki hayatlar değin, Ölenlerde katılınca, hayat dünyaya hiç sığmaz olur Seni seviyorum desem, acı reel vefat dek, Yaşam utanır kendinden, zerreleşir, bir toz olur Özlüyorum seni desem, bir anlığım bin romandan çok olur Aşkımıza kalem yetmez, kağıt yetmez, bu sevdaya, bu özleme az olur alinti  

Similar threads

Kadınların hoşuna giden sözler kadınların hoşuna giden sözler kadınların sevdiği sözler kadınların beğendiği şeyler kadınların dinlemek istediği sözler kadınların duymak istediği iltifatler kadınların duymak istedikleri hoş sözler burada arkadaşlar Kadınların beğendiği erkekler konumuzdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
etkileyici sözler güzel mesajlar güzel mesajlar güzel mesajlar 2010 etkileyici sözler etkileyici mesajlar Seni asil insanların basit sevgileriyle yok, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu hoş aşkımıza nokta atama, sana kucak dolusu virgül getirdim • “Bir yağmur damlası seni seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
etkileyici nickler delirten nickler aşık olmak istiyorum nickleri kızları delirten sözler vefat etmek istiyorum nickleri erkekleri güzel nickler Verdana, Arial, Helvetica, sansserifTüm mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle bir tutam mutluluk, bir parça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
En Güzel Aşk Sözleri Güzel Sözler en güzel face sözleri face için güzel sözler sözler sözleri aşk 1549097873 1549097873 enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28 http:img158imageshackusimg158718ask3csbl6 Seni asil insanların basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt