Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SEviyorum lakin Aşık değilim dedi

SEviyorum lakin Aşık değilim dedi
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Yaklaşık 15 aylk bir ilişkim var sevgilim daha önceden 5 yıllık birni sevmiş 1 ay dek çıkmışLar ÇokukLa hala daha benzer mahlledeler Ben Sorduğum süre Sevmiyorum nefret ediyorum ondan diyor zaten benle çkmadan önce o çocuk uğraşıordu Çıkmak için benle başladı Nse bu 5 yıllık sevdiği çocuktan sonradan Diğer bir çocukLa Çıkmış 2 avuç içi yakın Bu Çocuklada AyrılmışLar en son İşte Benimle çıkmaya başladı nse Öle böle derken 15 ay Geçirdik Kız arkadaşım bana karşı birazcık isteksiz Aşık olmaktan korkuyrum dedi Hatta bu yüzden ayrıldı ben seni üzemem Hakkım değil mutsuzsun aradan 3 saat geçti özledim diye mesaj attı ben üstüne düşüorm aşkım Beraber Geçirelim Daha Sonra aşkım Fotoğraf Çekilelim daha sonra Aşkım Geçenlerde Bana dedi Ben SEni seviyorum çok alıştım sana Fakat aşık değilim Acilen Sorun ne dostLar Üzerine Çok düştüğüm içinmi Ki 15 Oldu üzerine düşmem Yanlış bişeymi böle davranmasının sebebi ne Tam olrak ne yapmak istiyorTavsiyelerinizi bekliyorum dostLar saygılar

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt