Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

SEVIYORUM ONU lakin işler karışık ...

SEVIYORUM ONU lakin işler karışık ...
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaslar ;
Bir kızla uzun zamandır mesajlasmaktayım
4 5 kere bulustuk ;
kızla konusurken laf arasında sevgılısı oldugunu ogrendım ;
1 haftadır gezıdeyım okulum bıttı yarın donecem ıns eksik once kızla mesajlastık senı alayım havaalanından dedı ben onu gezdırmıstım onceden arabayla o da dedı bende senı alayım havaalanından dedi olur al dedım o da dediki lakin otobusle gelırım halk müziği otobusu dedi ;
bende onemlı olan arac yok dedım arac degılse ne dıye sordu bende geriye doğru ne kalıyorsa o dedım , ne kalıyor dedı ?
ılla benden sen önemlisin cevabını duymak ıstedi yani mesela bugun 300 mesaj geldı ondan karsılıklı konustuk son gunlerde ortalama 100 mesaj

aklım cok karısık kıza asıgım artık emınım asık oldugumdan ; kızın sevgılısıyle arası mı kotu anlamadım yoksa sevgılısı yok mu kıskandırmak mı ıstedi
sızce ne yapmalıyım
memlekete donunce tatılden bulusacaz yıne kendı teklıf edecek hatta cunku dokundurma edıyor bulusmadan veya bulusunca ne yapmalıyım yorumlarınız neler ?

LUTFEN YARDIM EDIN GECEYE DEĞIN ONLINE OLACAM CEVAPLARINIZI ANINDA GORUP YANITLAYACAM

COK TESEKKURLER ILK KERE BU ADAM AKILLI ASIK OLDUM
YAS 21