Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seviyorum Rabbim Seni İlahisi

Seviyorum Rabbim Seni İlahisi
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Seviyorum Rabbim Seni İlahisi seviyorum rabbim seni seni seviyorum ilahisi rabbim fazla yüce yaratan ilahisi Aşkın aldı benden beni Seviyorum Rabbim seni Senin sevgin öyle tatlıymış Seviyorum Rabbim seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile zevklenirim Seviyorum Rabbim seni Emrettin ibadetleri Övdün iyi hasletleri Verdin ölümsüz nimetleri Seviyorum Rabbim seni Ne nankörsün ahmak nefsim Zevki için bana kıydın Ben hakiki zevki buldum Seviyorum Rabbim seni İbadetlere yapışmak Dünya için de hedeflemek Maksadım sana kavuşmak Seviyorum Rabbim seni Hoşuna Gitmek lâfla olmaz Hilmi Rabbin çalışınız dedi Hâlinden de anlaşılsın; Seviyorum Rabbim seni İslam düşmanları nice Çatıyor dine sinsice Çalış sen de gündüz gece Seviyorum Rabbim seni Âşık durağan oturur mu? Maşuka toz kondurur mu? Düşmanı sustur da söyle: Seviyorum Rabbim seni  

858,505Konular
982,779Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt