Seviyorum Rabbim Seni İlahisi seviyorum rabbim seni seni seviyorum ilahisi rabbim fazla yüce yaratan ilahisi Aşkın aldı benden beni Seviyorum Rabbim seni Senin sevgin öyle tatlıymış Seviyorum Rabbim seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile zevklenirim Seviyorum Rabbim seni Emrettin ibadetleri Övdün iyi hasletleri Verdin ölümsüz nimetleri Seviyorum Rabbim seni Ne nankörsün ahmak nefsim Zevki için bana kıydın Ben hakiki zevki buldum Seviyorum Rabbim seni İbadetlere yapışmak Dünya için de hedeflemek Maksadım sana kavuşmak Seviyorum Rabbim seni Hoşuna Gitmek lâfla olmaz Hilmi Rabbin çalışınız dedi Hâlinden de anlaşılsın; Seviyorum Rabbim seni İslam düşmanları nice Çatıyor dine sinsice Çalış sen de gündüz gece Seviyorum Rabbim seni Âşık durağan oturur mu? Maşuka toz kondurur mu? Düşmanı sustur da söyle: Seviyorum Rabbim seni
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.